XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/hirdetmeny/szunyogirtas-2016-junius-1-3-ig/

Témák A-Z

Szúnyogirtás 2016. június 1-3-ig

M é h é s z é r t e s í t ő

Értesítjük az érintetteket, hogy a Corax-Bioner Biotechnológiai Zrt. az Országos Tisztifőorvosi Hivatal engedélyével, Budapest Főváros Önkormányzata megrendelésére légi-kémiai szúnyoggyérítést végez a főváros kijelölt területein.

Felhasználásra kerülő készítmény: 

Coratrin szúnyogirtó szer (deltametrin hatóanyagú szintetikus piretroid, mely a méhekre veszélyes, így azok védelméről gondoskodni kell).

Légi-kémiai szúnyoggyérítés területei

Budapest északi részén:       A Duna jobb partján: a közigazgatási határtól az Újpesti vasúti hídig terjedő terület, az Óbudai sziget és a Margitsziget, valamint Ezüsthegy, Ófalu, Békásmegyer, Kaszásdűlő és Mocsáros területe.

A Duna bal partján: a Szilas-pataktól délre az Újpesti vasúti hídig kiterjedő terület, beleértve a Palotai-szigetet és a Népszigetet is, valamint Székesdűlő, Káposztásmegyer I-II; Megyeri temető és környéke.

Budapest déli részén:           A Duna jobb partján: a Rákóczi híd-Petőfi híd közötti Duna parti terület, Budafok-Háros vasútállomástól a Nagytétény vasútállomásig, a Dunatelep, a Horgásztelep, Budatétény, Nagytétény.

Csepelen a Királymajor, Kertváros, Királyerdő, a soroksári (ráckevei) Duna-ág jobb partján elterülő terület, valamint a Duna bal partján levő Vízmű lakótelep.

A soroksári (ráckevei) Duna-ág bal partja mentén a Gubacsi hídtól a közigazgatási határig terjedő terület és a Molnár-sziget.

 Pesterzsébeten a Grassalkovich út és a Török Flóris utca által határolt terület a közigazgatási határig.

Repülési időpontok:

Tervezett időpont: 2016. június 01-02-án (18 30 órától, napnyugtáig) 

Tartalék időpont: 2016. június 03-án (18 30 órától, napnyugtáig)

Budapest, 2016. május 27.

Bp. XIII. Ker. Polgármesteri Hivatal, Építésügyi Osztály

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj