XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/vallalkozas/

Témák A-Z

Vállalkozás

Önkormányzatunk kiemelten kezeli a vállalkozások segítését, hiszen mindannyiunk közös érdeke, hogy sikeres tevékenységükkel hozzájáruljanak a gazdasági fejlődéshez, a foglalkoztatás növeléséhez, s megfelelő munkahelyet biztosítsanak a kerületi lakosok és a máshonnan dolgozni ide járók számára. Igyekszünk ösztönözni és segíteni a vállalkozásokat abban is, hogy nagyobb figyelmet fordítsanak a környezetvédelemre, a városkép alakítására, a munkavédelemre, dolgozóik szakmai fejlődésére.

Az Igazgatási Osztály vezeti a kereskedelmi tevékenységek, a szálláshelyek, a telephelyek, a zenés, táncos rendezvények, a vásárok, piacok, bevásárló központok, valamint a nem üzlet célú, közösségi szabadidős szálláshelyek nyilvántartásait, amelyeket közzétesz a honlapon.

Ügyintézés

Az Év Üzlete

A kerület lakosságának és az önkormányzatnak egyaránt kiemelkedően fontos, hogy egyre igényesebb, színvonalasabb üzletek működjenek a kerületben. Ezért Az Év Üzlete cím adományozásával is elősegítjük a minőségi kereskedelmet, vendéglátást. A díjnyertes kereskedelmi egység kiválasztását megelőzően a lakókat kérjük arra, hogy tegyenek javaslatot, kit tartanak érdemesnek a kitüntetésre. Célunk, hogy a lakossági igényeket maradéktalanul kielégítő, ügyfélbarát üzletet jutalmazzunk.

Az év üzlete díjazottjai:

Egyéni vállalkozók figyelmébe

Egyebek

A Magyar Államkincstár elérhetősége

Díjaink, elismeréseink


              Idősbarát önkormányzat díj