XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió

https://www.budapest13.hu/online-adofizetes/

Témák A-Z

Online adófizetés

Adatvédelmi tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy az adózással kapcsolatos adatkezelés során az adózó azonosításával, adókötelezettségének keletkezésével, változásával, megszűnésével és teljesítése ellenőrzésével összefüggésben a személyes adatokat a Hivatal a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény 51. § (2) bekezdése, valamint az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény 124. § (1) bekezdése alapján, az abban foglaltak szerint köteles kezelni.

A következő oldalakon online befizetheti az Önre kivetett egyes XIII. kerületi helyi adókat, illetékeket. A befizetéshez bankkártya szükséges, a befizetés a bankkártya terhére történik.

Az itt teljesített befizetések egyenértékűek a postán vagy átutalással teljesített befizetésekkel. Kérjük, gondosan ellenőrizze a befizetendő összeget és a célszámlaszámot, mert itt a weboldalunkon nem tudjuk ellenőrizni, hogy Önnek mekkora adóbefizetési kötelezettsége van.

A bankkártyás befizetéshez az OTP Bank biztonságos fizetőfelületére irányítjuk, ahol a fizetés előtt még ellenőrizheti adatait.

A befizetéshez a következő típusú kártyákat használhatja:

Visa

Visa

MasterCard

MasterCard

American Express

American Express

Visa Electron

Visa Electron

MasterCard Electronic

MasterCard Electronic

Maestro (OTP általl kibocsátott)

Maestro (OTP általl kibocsátott)

Első lépésként kérjük, válassza ki az alábbi listában a befizetés jogcímét, a célszámlaszámot:

Kiválasztott adónem:

Kérjük adja meg a befizető és a befizetés adatait!

A befizetőhöz kapcsolódó hatszámjegyű személyes azonosító, ami megtalálható a Hivataltól kapott minden értesítésen, határozaton.

Csak számjegyeket adjon meg

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Díjaink, elismeréseink