XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/online-adofizetes/

Témák A-Z

Online adófizetés jelenleg fejlesztés alatt SimplePay vásárlói tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy bevezetésre került országosan az ASP rendszerben az elektronikus fizetési és elszámolási rendszer, melynek következtében az adók, díjak, illetékek elektronikus úton történő befizetése válik lehetővé.

Az ASP e-fizetés biztosítja, hogy egy tranzakcióval akár több adószámlán (adónemen) fennálló tartozás is befizethető.

A szolgáltatás a következő címeken érhető el:

https://ohp.asp.lgov.hu

https://ohp-20.asp.lgov.hu

https://eonkormanyzat.gov.hu

https://e-onkormanyzat.gov.hu

 

ASP e-fizetés igénybevételének feltételei:

Adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettség fizetése esetén

Az adófizetési kötelezettség lekérdezéséhez a KAÜ-s (ügyfélkapus, cégkapus) azonosítás után a saját adóazonosító jelet nem kell megadnia.

Amennyiben képviselőként járnak el, akkor a képviselt adózó adóazonosító jelével vagy adószámával kell kitölteni a lekérdezettre vonatkozó adatmezőt.

Ahhoz, hogy a képviselő által az adózó adófizetési kötelezettsége elektronikus úton lekérdezhető legyen, az szükséges, hogy a meghatalmazásról szóló dokumentumot a meghatalmazó és a meghatalmazott által is aláírt eredeti példányként előzetesen, postai úton, vagy személyesen eljuttassa az önkormányzati adóhatósághoz.

Adatvédelmi tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy az adózással kapcsolatos adatkezelés során az adózó azonosításával, adókötelezettségének keletkezésével, változásával, megszűnésével és teljesítése ellenőrzésével összefüggésben a személyes adatokat a Hivatal a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény 51. § (2) bekezdése, valamint az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény 124. § (1) bekezdése alapján, az abban foglaltak szerint köteles kezelni.

A következő oldalakon online befizetheti az Önre kivetett egyes XIII. kerületi helyi adókat, illetékeket. A befizetéshez bankkártya szükséges, a befizetés a bankkártya terhére történik.

Az itt teljesített befizetések egyenértékűek a postán vagy átutalással teljesített befizetésekkel. Kérjük, gondosan ellenőrizze a befizetendő összeget és a célszámlaszámot, mert itt a weboldalunkon nem tudjuk ellenőrizni, hogy Önnek mekkora adóbefizetési kötelezettsége van.

A bankkártyás befizetéshez az OTP Bank biztonságos fizetőfelületére irányítjuk, ahol a fizetés előtt még ellenőrizheti adatait.

A befizetéshez a következő típusú kártyákat használhatja:

Visa

Visa

MasterCard

MasterCard

American Express

American Express

Visa Electron

Visa Electron

MasterCard Electronic

MasterCard Electronic

Maestro (OTP általl kibocsátott)

Maestro (OTP általl kibocsátott)

Első lépésként kérjük, válassza ki az alábbi listában a befizetés jogcímét, a célszámlaszámot:

Kiválasztott adónem:

Kérjük adja meg a befizető és a befizetés adatait!

A befizetőhöz kapcsolódó hatszámjegyű személyes azonosító, ami megtalálható a Hivataltól kapott minden értesítésen, határozaton.

Csak számjegyeket adjon meg

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Díjaink, elismeréseink


              Idősbarát önkormányzat díj