XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2024/01/29/jol-haladnak-a-munkak-a-revesz-utca-rendeloben/

Témák A-Z

Jól haladnak a munkák a Révész utcai rendelőben

2024. január 29. - Frissítve Városfejlesztési hírek

Elkészült a gépészeti csőhálózat cseréje a Révész utca 10-12. szám alatt található rendelőkomplexum első épületében, a felnőtt részlegben. Februártól indul a második ütem: a gyermekrendelőbe is új víz- és csatornavezetékek kerülnek. Ott a munka várhatóan 5 hónapig tart, addig a gyermekrendelő átköltözik a szomszédos felújított részbe. 

Február 5-től új helyen fogadják a vizafogói gyerekeket a helyi gyermekorvosok. A rendelésekre azonban nem kell majd messze menni, csak néhány lépésre a már felújított épületrészbe, oda, ahol tavaly őszig a felnőtt rendelés volt. A teljesen felújított és kifestett egységben a bal oldalon került kialakításra három gyermekorvosi rendelő, egy tanácsadó, egy vetkőző, tovább a pelenkázó.

A költözést követően, február 5-étől a gyermekorvosi rendelés és a védőnői tanácsadás, a korábbi rendelőépület közvetlen szomszédságában, a megszokott gyermekorvosokkal és időpontokban, zavartalanul működik tovább. A gyermekorvosok és védőnők elérhetőségei is változatlanok maradnak.

A gyermekrendelő egyébként február 3-i hétvégén költözik át a szomszédba. A költözés három napjára az épület melegvíz-ellátását szüneteltetni kell, azonban a hidegvíz-szolgáltatás folyamatosan biztosított lesz. Erről már tájékoztatást kapott mind a Révész utcában működő orvosi ügyelet, mind a gyógyszertár.

A Révész utcai rendelőépületek gépészeti csőhálózatának cseréje az első ütemmel 2023 szeptember harmadik hetében kezdődött meg. Erre azért volt szükség, mert a csövek – vélhetően a nem megfelelő anyagminőség miatt – korrodálódtak.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj