XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/07/20/lakokozossegi-nap-gyermek-teren/

Témák A-Z

Lakóközösségi Nap a Gyermek téren

ARCHÍV | 2018. július 20. - Frissítve Kulturális hírek

Július 19-én a Gyermek téren folytatódott a 2018. évi Lakóközösségi Napok rendezvénysorozat. Ezúttal az időjárás is kedvezett a szabadtéri program látogatóinak, akik a gazdag  kulturális, sport és szabadidős  kínálatból kedvükre válogathattak a hangulatos park lombsátra alatt.

Az önkormányzat és a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. által szervezett program résztvevőit és a meghívást elfogadó kerületi lakosokat a rendezvény háziasszonya, Bálint Edina köszöntötte, aki felhívta a figyelmet az idei rendezvénysorozat újdonságaira is.

Szavait követően azonnal sor alakult ki a Nemzetközi Vöröskereszt sátránál, ahol az érdeklődők pontos képet kaphattak aktuális vérnyomásukról, sokan pedig a fodrász sátra felé vették az irányt.

A nap folyamán a már kedvelt és megszokott program keretén belül csoportos tornagyakorlatokra is meginvitálták a mozgásra vágyókat, a gyermekek pedig kézműves foglalkozáson tehették próbára ügyességüket, fejleszthették képességeiket.

A rendezvénysorozat következő állomására augusztus 9-én, a Gidófalvy lakótelepen kerül majd sor, ahol a megszokott időben, 15.00 órakor várják a kikapcsolódni vágyó kerületi lakosokat.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj