XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/06/19/szuletesnapi-jatek-ertekes-nyeremenyekkel/

Témák A-Z

Születésnapi játék – értékes nyereményekkel

ARCHÍV | 2018. június 19. - Frissítve Kulturális hírek

2018. évben ünnepeljük kerületünk 80. születésnapját. A jubileum alkalmából számos rendezvényt, pályázatot és közös játékot szerveztünk, amelyek felelevenítik a múltat, bemutatják a jelent és kitekintést engednek a jövőbe. Most játékra hívjuk a velünk ünneplőket.

Az interaktív kalandjáték megidézi az 1870-es évek helyszíneit, amelyeket a mai környezetben a kihelyezett tájékoztató táblák segítségével kell megtalálni. A játék kiindulópontja Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Béke tér 1 szám alatti épületének tájékoztató táblája. Keresd az önkormányzat és a kódorgók játék lógóját! Olvasd el a játék szabályzatát, regisztrálj és legyél részese a múlt megismerésének.

A játék  nyertesei között ötvenezer forint értékű kulturális utalványokat sorsolnak majd ki december 12-én, a hagyományos Mindenki Karácsonya című önkormányzati rendezvényen.Az összesen nyolc fordulóból álló játék során megelevenedik a kerület múltjának egy érdekes és izgalmas korszaka. A történet a frissen alapított Láng Gépgyárban kezdődik, amelynek udvarán megjelenik egy segítséget kérő, rejtélyes nő. A játék főhőse, János  a titkok nyomába eredve sorra látogatja a városrész jellegzetes helyeit: a Vizafogón található halásztanyát, egy gőzmalmot, a bezárt Váczi temetőt, a bűnözők rejtekhelyéül szolgáló fatelepek egyikét, hogy végül az épülő Margit hídon, egy öngyilkosságot megakadályozva rájöjjön a mozaikokból összeálló megoldásra.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj