XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/04/13/65-eves-zelenka-palt-koszontottek/

Témák A-Z

A 65 éves Zelenka Pált köszöntötték

2018. április 13. Kulturális hírek

2018. április 13-án 65. születésnapja alkalmából köszöntötte dr. Tóth József polgármester Holopné Schramek Kornélia alpolgármester asszony  jelenlétében, Zelenka Pált, a kerület díszpolgárát. Az ünnepelt tevékenységének méltatása után polgármester átadta részére a kerület aranyból készült jelvényét.

Dr. Tóth József polgármester köszöntőjében kiemelte, hogy Zelenka Pál is teljes mértékben megfelelt annak a kritériumnak, melyet a kerület díszpolgárrá való avatás során szempontként meghatároz, azaz egész életpályájával példaként lehet állítani a kerület lakossága felé. Zelenka Pál nemcsak, hogy életben tartott egy kerületi céget, hanem folyamatosan bővítette annak tevékenységét. Megvettették lábukat a nemzetközi piacon, kreativitásuknak, előregondolkodásuknak az eredményeképp részt vesz az „ipari tanuló” képzésben is.

Zelenka Pál nemcsak vállalatvezetőnek kiváló, hanem elismert karitatív tevékenységéről is, művészeket közösségeket segít, nem marketing tevékenységért, hanem önzetlenségből.

Az ünnepelt megköszönte a méltató szavakat, majd beszámolt rövidtávú terveiről. Igaz, hogy a Bulcsú utcában megszűnt a cége, de ugyancsak a kerületben, a Teve utcában újjáépítette azt. Napokon belül megérkeznek a 200 millió forintos géppark-fejlesztés magas minőséget jelentő eszközei. Folyamatos bővülés új dolgozókat is igényel, de ehhez nem kell feladnia hirdetést, mert ilyen körülmények közzé könnyen találnak munkaerőt. Kiemelt juttatást ad dolgozóinak, közösségi rendezvényt szervez. Ma már 8 milliárd felett van a cég konszolidált eredménye. Rövidtávú tervei között szerepel, hogy az egyetemmel közösen megkezdik a mérnökképzést is

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj