XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió

https://www.budapest13.hu/2018/01/26/palyazat-kulturalis-es-kozmuvelodesi-celu-tamogatasra/

Témák A-Z

Pályázat kulturális és közművelődési célú támogatásra

2018. január 26. - Frissítve Kulturális hírek

Az önkormányzat pályázatot hirdetett alkotó és előadóművészek, valamint  egyházi, társadalmi és civil szervezetek részére a kerületben folytatott kulturális és közművelődési tevékenység támogatása céljából.

 A kulturális pályázat célja a 2018-ban megvalósuló kerületi közművelődési tevékenységek anyagi segítése, közöttük az alkotó és előadóművészek tevékenységeinek; könyvek és kiadványok megjelentetésének; amatőr művészeti csoportok működési feltételei javításának; jogi személyek, civil szervezetek kulturális programjainak támogatása.

A pályázható összeg felső határa 200 000 Ft. A pályázaton a helyi székhelyű kulturális feladatokat ellátó jogi személyek és gazdasági társaságok, vagy ezek befogadó nyilatkozatával rendelkező szervezetek és magánszemélyek vehetnek részt. Egy pályázó egy pályázatot nyújthat be.

Az egyházak, társadalmi és civil szervezetek működésükhöz támogatást kaphatnak többek között: egészségügyi prevenció, egészséges életmód elősegítése; szociális, karitatív tevékenység; kulturális tevékenység; nemzeti, etnikai kisebbségekkel kapcsolatos feladatok; gyermek- és ifjúságvédelem; közrend, közbiztonság védelme, valamint a XIII. kerület 80. születésnapjához kapcsolódó eseményekhez.

A benyújtási határidő mindkét esetben 2018. február 23. 12 óra

A pályázattal kapcsolatos részletes információk, valamint a pályázati adatlap ide kattintva tölthető le honlapunkról.

 

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink