XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2017/11/27/lang-muvelodesi-kozpont-ujabb-megallapodas/

Témák A-Z

Láng Művelődési Központ: újabb megállapodás

2017. november 27. Kulturális hírek

A képviselő-testület úgy döntött, hogy újabb közművelődési megállapodást köt az Angyalföldi Láng Művelődési Központ Közművelődési Egyesülettel. Az  egyesület 1994. óta üzemelteti a Rozsnyay u. 3. szám alatti  Láng Művelődési Központot,  amelyet tulajdonosa, az önkormányzat ezekben a hónapokban korszerűsíttet.  

 Az elmúlt több mint két évtizedben az egyesület bizonyította, hogy a rábízott ingatlant „jó gazda” módjára kezeli, az önkormányzattól kapott támogatást a szerződésben foglaltaknak megfelelően használja fel, arról pontosan és időben számol el.

A Láng Művelődési Központ Közművelődési Egyesület tevékenységével meghatározó szerepet tölt be a kerület közművelődési és civil feladatainak ellátásában. Az egyesület több mint húsz civil szervezetet fogad be. Rendezvényeikkel elősegítik az egészséges életmód kialakítását, klubkönyvtárat működtetnek, szabadidős tevékenységeket szerveznek, kiállításokat, fesztiválokat, bemutatókat rendeznek, szakmailag segítik és támogatják a civil szervezeteket. Az intézmény kedvelt a kerületi lakosság, a közművelődés területén dolgozók, valamint a civil szervezetek körében.

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj