XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2017/10/19/keruleti-kortars-epiteszet-szovatan/

Témák A-Z

Kerületi kortárs építészet Szovátán

2017. október 19. Kulturális hírek

Szovátán is bemutatkozott a „XIII. kerület kortárs építészet az elmúlt évtizedben” építészeti kiállítás, ezzel a negyedik testvérvárosunkban aratott sikert a kerület dinamikus fejlődését bemutató tárlat. 

A meghívás apropóját az adta, hogy a gyönyörű erdélyi üdülőváros harmadik éve a Tökfesztivál rendezvény alkalmából várja a testvérvárosi delegációkat.

A dr. Tóth József vezette delegáció – melynek tagja volt Holopné Schramek Kornélia alpolgármester asszony – a rendezvényre menet megállt Marosvásárhelyen, eleget téve Péter Ferenc a Maros Megyei Tanács elnöke – korábbi szovátai polgármester – meghívásának.

A szovátai program kiemelt rendezvénye volt a kiállítás, melyet megtisztelt a fesztivál eseményein résztvevő hét testvérvárosi delegáción kívül, a helyi képviselő-testület több tagja és további korábban a kerületünkkel kapcsolatba kerülő érdeklődő.

A változatos programokon való részvétel mellett lehetőség volt Szováta város polgármesterével Fülöp László Zsolttal kétoldalú megbeszélésre és helyi képviselőkkel való találkozásra is.

 

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj