XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2017/09/01/lakokozossegi-napok-2017/

Témák A-Z

Lakóközösségi Napok 2017.

2017. szeptember 01. Kulturális hírek

Utolsó előtti állomásához érkezett a nagy népszerűségnek örvendő  Lakóközösségi Napok rendezvénysorozat augusztus 31-én, a Gyöngyösi sétányon. A szinpompás egynyári virágbemutató ágyásai különleges keretet biztosítottak az eseménynek, amely ezúttal is nagyon sok  szórakozni és kikapcsolódni vágyó látogatót vonzott. A számos program vonzóerejét bizonyosan fokozta, hogy a gyerekek ezen a napon vettek búcsút a nyári vakációtól: szeptember elsején már évnyitóra szólt a csengő a tanintézetekben, és szélesre tárultak a bölcsődék és óvodák kapui is.

A sétányon  felállított sátrakban a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság és a kerületi közterület-felügyelet szakemberei, a Vöröskereszt, a homoludens.hu Egyesület, a Láng Művelődési Központ, a kerületi önkormányzat  szociális és prevenciós intézményei, a XIII. Kerületi Egészségügyi Szolgálat és az Egyesített Óvoda munkatársai fogadták a látogatókat, akik tréfás feladatok megoldásával ajándékra jogosító zsetonokat gyűjthettek.

A kutyabarátok a Gondos Gazdi program keretében szakszerű tanácsokat kaphatnak az ebtartással kapcsolatos kérdéseikre, és érdekes kutyabemutatót is megtekinthettek.

A vállalkozó kedvűek kipróbálhatták, hogy mekkora energia kell egy evezős pad tisztességes működtetéséhez a Budapesti Evezős Egyesület sátrában. Akiknek pedig még ez sem lett volna elég, a legkülönbözőbb luftballon figurákkal lehetett gazdagabb a Happy Balloons Kft. standjánál.

A programot hivatásos és amatőr művészek fellépése tette még szórakoztatóbbá. A sorozat egymást követő állomásain készült fényképek ide kattintva tölthetők le honlapunkról. A 2017. évi Lakóközösségi Napok záró rendezvényére szeptember 14-én, a József Attila téren kerül majd sor, a korábban megszokott 15.00 órai kezdettel.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj