XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2014/03/31/hosszu-tavu-fejlesztesi-koncepcio/

Témák A-Z

Szakmai konferencia a hosszú távú fejlesztési koncepcióról

ARCHÍV | 2014. március 31. - Frissítve Városfejlesztési hírek

Dr. Tóth József a kerület polgármestere megnyitójában sikeres várospolitikáról számolt be. Mint a tervezés elkötelezett híve említette, hogy a ’90-es évek közepén készült hosszú távú koncepciót követően az elmúlt év júniusában fogadta el a képviselő-testület az újabb 20-25 év fejlesztési irányait. A település irányítás elemei közül szólt arról, hogy a várospolitikának integráltnak, szakmailag megalapozottnak, a változásokhoz igazodónak és reálisnak kell lennie.

Kerekes György a hosszú távú koncepció egyik előkészítője a tervezés körülményeiről szólt, megemlítette, hogy az öt hónapig készült 200 oldalas anyag az egyik legjobban fejlődő kerület további fejlesztésének programját adja. Kiemelte Magyarország legdinamikusabban átalakuló területét a Váci utat.

Boda E. György a kereskedelmi Kamara gondolatai mondta el, Bedőcs Bernadett a fővárosi stratégia és a kerület kapcsolatáról szólt. Aczél Gábor a Hild-díjas kerületet mutatta be, Borbély Zoltán egy újabb Váci úton épülő irodaház projektjét ismertette, Ongjerth Richard a díjazott közterületeket emelte ki.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj