XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2024/05/22/strandbelepoket-adunk-nyarra-a-csaladoknak/

Témák A-Z

Strandbelépőket adunk nyárra a családoknak

2024. május 22. Szociális hírek

Idén is háromszor ingyen mehetnek a Dagály strandra azok a XIII. kerületi kisgyermekes családok, amelyeknek legalább egyik tagja rendelkezik partnerkártyával. Önkormányzatunk ugyanis átvállalja a belépőjegyek árát egy felnőtt és valamennyi 3-14 év közötti gyermek esetében.  A jegyek júliusban és augusztusban, hétköznaponként használhatók fel.

KI KAPHAT INGYENES BELÉPŐJEGYEKET A DAGÁLYBA?

Minden XIII. kerületben élő családból egy felnőtt és minden 3 és 14 év közötti gyermek (a 3 év alattiak belépése ingyenes). Előírás, hogy az érintettek XIII. kerületi állandó lakcímmel rendelkezzenek, életvitelszerűen itt éljenek, és a családból legalább egy felnőttnek legyen kerületi partnerkártyája

HOGYAN LEHET IGÉNYELNI A BELÉPŐKET?

A legegyszerűbb megoldás a Budapest13 Smart City mobilapplikáció használata. Ennek igénybevételéhez, illetve a belépőket helyettesítő utalványok igényléséhez szükség lesz az érintett felnőtt családtag elektronikus kerületi partnerkártyájára.

MEDDIG LEHET IGÉNYELNI A BELÉPŐKET?

A pályázat benyújtásának első napja 2024. május 27-e, véghatárideje pedig 2024. június 30-a. A pályázat részletei itt olvashatók.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj