XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2020/11/24/ingyenes-parkolasi-lehetosegek/

Témák A-Z

Ingyenes parkolási lehetőségek

2020. november 24. Közlekedési hírek

2020. 11. 23-tól az alábbi ingyenes parkolási lehetőségek állnak a lakosság rendelkezésére.

A 512/2020. (XI.21.) Kormányrendelet értelmében az alábbi parkolási lehetőségek állnak térítésmentesen a lakosság rendelkezésére este 7 és reggel 7 óra között.

A Polgármesteri Hivatal parkolója igénybe vehető este 7 és reggel 7 óra között. A parkoló bejárata a Béke utca felől található.

A Lehel Csarnok tetőparkolója a fenti időszakban díjmentesen használható. 7:00 és 19:00 óra között a parkolás díjköteles, amely a Lehel Csarnok díjtételei alapján számítandó. A tetőtéri parkolók a Váci út felőli lépcsőn közelíthetők meg, a parkolójegy és/vagy a forgalmi engedély bemutatásával és/vagy Piacőrségi be- és kiléptetéssel.

Corner Hotel Angyalföld és az Angyalföldi Sportközpont (Rozsnyay utca 4.) parkolói. A be- és kihajtást épületfelügyeleti vagy recepciós munkatárs biztosítja és ellenőrzi. A Corner Hotel és az Angyalföldi Sportközpont parkolóinak használatáról, feltételrendszeréről a behajtási pontokon és a Recepción/Portaszolgálaton/Őrszolgálaton kihelyezett “Tájékoztató”-ból informálódhatnak az érdeklődők.

A Szegedi úti Szakrendelő lakossági parkolója is ingyenesen igénybe vehető a fenti időszakban. A sorompó este 7 órakor felnyitásra kerül, azonban a sorompó reggel 7 órai leengedését követően távozás csak fizetés ellenében lehetséges.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj