XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/11/20/szocialis-munka-napja-ram-ban/

Témák A-Z

Szociális Munka Napja a RaM-ban

2019. november 20. Munkaügyi hírek

2019. november 19-én, a Radnóti Miklós Művelődési Központban, a Szociális Munka Napja alkalmából ünnepi műsorral köszöntötte a szociális területen dolgozó munkatársait az önkormányzat. Dr. Tóth József polgármester ünnepi beszédben mondott köszönetet a munkáért. A rendezvényen részt vett Hiszékeny Dezső országgyűlési képviselő, valamint az önkormányzat alpolgármesterei: Csiga Gergely, Holopné Schramek Kornélia és dr. Puchner Gábor. Az év szociális munkása 2019-ben Zagyi Judit lett.

Dr. Tóth József polgármester ünnepi beszédében megköszönte, hogy a szociális területeken dolgozók munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy a XIII. kerületben jó legyen élni. Mint megfogalmazta, az épített környezet mellett legalább olyan fontos, hogy a szolgáltatások is magas színvonalúak legyenek kerültünkben. Az önkormányzatnak alapvetése, hogy a rászorulókat, bajba jutottakat támogassa. Felelevenítette, hogy az ágazat olyan népszerű akciókat és programokat szervez rendszeresen, mint a zöldségutalványok kiosztása, a Dagály fürdőbe szóló utalványok, szenior olimpia, bowling bajnokság rendezése, valamint a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum működtetése. Végezetül megköszönte a Prevenciós Központ, a jelzőrendszeres és a házi segítségnyújtásban résztvevők, az idősek klubjának dolgozói, az iskolai szociális munkát végzők, a Frim Jakab Napközi Otthon kollégái, a hajléktalanok nappali ellátásában résztvevők, valamint a Gondozóház alkalmazottainak munkáját.

A polgármester beszédét követően átadta az Év Szociális Munkása Díjat, melyet 2019-ben, a kollégák szavazatai alapján Zagyi Judit, a Szociális Szolgáltató Központ vezető gondozónője nyert el. Ezt követően munkatárs, főmunkatárs, tanácsos, főtanácsos, gyermekvédelmi és szociális tanácsos címek adományozására került sor, végezetül Oláh Gergő koncertjét tekinthették meg a jelenlévők.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj