XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/07/04/kornyezetvedelmi-ugyintezo-az-ev-koztisztviseloje/

Témák A-Z

Környezetvédelmi ügyintéző az év köztisztviselője

2019. július 04. Munkaügyi hírek

Staniszewski Csaba, a Polgármesteri Hivatal Építésügyi Osztályának környezetvédelmi ügyintézője lett az idei évben az év köztisztviselője. A díj, hivatalos nevén „Sinka Márton közigazgatási vándordíj” kitüntetettje minden évben a kollégák szavazatai alapján juthat egy év időtartamra az arra érdemes munkatárshoz.

Staniszewski Csabát középiskolás kora óta érdekli a környezetvédelem, a technikumot is környezetvédő szakon végezte. 2005-ben szerezte meg környezetgazdálkodási agrármérnöki diplomáját. A Polgármesteri Hivatalban 13 éve látja el lelkiismeretesen feladatait, közben 2010-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen terület- és településfejlesztési szakértői képzettséget szerzett.

Környezetvédelmi feladatai mellett pályázatokat, lakossági veszélyes hulladék gyűjtési akciókat készít elő, közreműködik a lebonyolításukban. Szervezi a „Bringás nap” és a „Bringás reggeli” elnevezésű rendezvényeinket. Szorgalom, alaposság és magas szintű szakmai ismeretek jellemzik, munkájában érződik a környezetvédelem iránti elkötelezettsége. Az ügyfelekkel türelmes, figyelmes és segítőkész. Eredményes munkavégzéséért 2016-ban Polgármesteri Dicséretben részesült.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj