XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2015/11/09/elismeresek-a-szocialis-munka-napja-alkalmabol/

Témák A-Z

Elismerések a Szociális Munka Napja alkalmából

ARCHÍV | 2015. november 09. - Frissítve Szociális hírek

Az eseményt Karácsonyi Magdolna aljegyző, a XIII. kerületi polgármesteri hivatal Szociális és Köznevelési osztályának vezetője nyitotta meg, emlékeztetve az egybegyűlteket, hogy a szociális munka nem választható pálya: a terület maga választja ki a másokkal való foglalkozásra, együttérzésre  képes munkatársait.

Holopné Schramek Kornélia alpolgármester ünnepi köszöntőjében az önkormányzat vezetésének elismerését fejezte ki a területen tevékenykedő szociális munkásoknak, akik lelkiismeretes, elkötelezett, fáradságot nem ismerő tevékenységükkel a bölcsődei ellátástól kezdve a családgondozáson át egészen az időskorúak segítéséig biztosítják a XIII. kerületi szociális ellátórendszer működésének kimagasló színvonalát.

Az ünnepi eseményen egy szociális munkás (Hoffmann Edit) főtanácsosi, öten (Grónásné Békefi Annamária, Kovács Tivadarné, Mondyné Barta Zsuzsanna, Balló Erika, Jándi Ildikó) tanácsosi, hárman (Torday Katalin, Bodó-Torda Csilla, Czeglédi Gábor Tamásné) főmunkatársi, és öten (Kellerné Morvai Anikó, Nacsa Ferencné, Szalainé Tőke Anikó, Tóth Ágnes, Szávold Józsefné) munkatársi címet vehettek át Holopné Schramek Kornélia alpolgármestertől.

A 2015. év Szociális Munkása díjat a Gondozóház foglalkoztató munkatársa, Hajmási Zoltánné kapta, aki több mint harminc éve dolgozik szociális területen.

Az ünnepi esemény kulturális műsorral, és állófogadással zárult.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj