XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2017/10/25/ujabb-elismeres-az-onkormanyzatnak-2/

Témák A-Z

Újabb elismerés az önkormányzatnak

2017. október 25. - Frissítve Lendületben a XIII. Kerület

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, a Helyi Obszervatórium és az Initiative France Hongrie által meghirdetett „Magyar Territoria Díj a Helyi Innovációért” pályázaton önkormányzatunk pályaműve kategória győztes lett. Az Egy program kategóriában elért első helyért járó elismerő oklevelet október 24-én, a Belügyminisztériumban megrendezett ünnepi esemény keretében vette át Karácsonyi Magdolna aljegyző, a Szociális és Köznevelési osztály vezetője.

 

A  „Magyar Territoria Díj a Helyi Innovációért” pályázat része annak az európai kezdeményezésnek, amelynek célja a helyi innovációk előmozdítása, és széleskörű megismertetése a helyi önkormányzatok, és civil szerveződések körében. A XIII. kerületi önkormányzat a 2017. évben már 15. alkalommal meghirdetett Lakossági Zöldterület-védelmi pályázatával nyerte el az Egy program kategória első helyezését, a Territoria Fenntartható Környezetért Innovációs díjat.  A zöldterület-védelmi pályázatról legutóbb itt olvashattak honlapunk látogatói.

A pályázat eredményhirdetésére a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program záró-konferenciáján került sor, a Belügyminisztérium Márvány Aulájában.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj