XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2024/02/02/felhivas-partnersegi-egyeztetesre-2/

Témák A-Z

Felhívás partnerségi egyeztetésre

ARCHÍV | 2024. február 02. - Frissítve Felhívás

Tisztelt XIII. Kerületi Lakosok! Tisztelt Érdeklődők!

Tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőket, hogy elkészült a településkép védelméről szóló 13/2021. (VI.29.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Tkr.) és a Budapest Főváros XIII. Kerület építési szabályzatáról szóló 14/2021. (VI.29.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: KÉSZ) harmadik módosításának tervezete.

A véleményezési dokumentációk 2024. február 2. és február 21. között megtekinthetőek az alábbi helyeken:

 • a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálata,
 • a XIII. Kerületi Önkormányzat honlapja – a Főépítészi Iroda ügyei között elérhető Partnerségi egyeztetés menüpont alatt.

A közzététel ideje alatt a Tkr. és KÉSZ módosításával kapcsolatos véleményeket és észrevételeket elsődlegesen elektronikusan várjuk a foepitesz@bp13.hu e-mail címre, vagy postai úton a XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodája részére címezve (1139 Budapest, Béke tér 1.)

A módosítások tervezetével kapcsolatban Massányi Katalin főépítész lakossági fórumot tart 2024. február 12-én (hétfőn) 15:30 és 17:30 perc között. A lakossági fórum a Polgármesteri Hivatal Fehér termében (új épületszárny 4. emelet) kerül megrendezésre, valamint online formában Skype alkalmazáson keresztül lesz lehetőség a részvételre.

Kérjük, hogy részvételi szándékát 2024. február 11-ig jelezze a foepitesz@bp13.hu e-mail címre küldött regisztrációval, megjelölve abban, hogy személyesen vagy online formában tervezi a részvételt, és hogy a Tkr. és/vagy a KÉSZ módosítása kapcsán érdeklődik.

Massányi Katalin főépítész Skype elérhetősége (hívóneve) massanyikatalin@bp13.hu. További részletek a Partnerségi egyeztetés menüpontban olvashatók a közzététel ideje alatt.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


              Idősbarát önkormányzat díj