XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2023/11/07/kozlekedes-kornyezetbarat-modon-ertekes-nyeremenyekert/

Témák A-Z

Közlekedés környezetbarát módon értékes nyereményekért

2023. november 07. - Frissítve Felhívás

Nyereményjátékkal is ösztönözzük kerületünk lakóit a környezettudatos közlekedésre. Gyalogos, bicajosok, rolleresek és tömegközlekedők nyerhetnek például belépőket a Dagály fürdőbe vagy sportszerutalványokat.

November 1-én induló nyereményjátékunk lényege, hogy a kerékpárral, rollerrel, gyalog vagy tömegközlekedési eszközzel megtett és dokumentált utazásokkal a frissen fejlesztett Step2Stop mobilapplikációban pontokat gyűjthetnek kerületünk lakói. A pontok beválthatók nemcsak kedvezményes ajánlatokra a Budapest13 Smart City alkalmazásban, hanem rész lehet velük venni önkormányzatunk nyereményjátékában is.

REGISZTRÁCIÓ

A játékban való részvételhez le kell tölteni a Step2Stop nevű alkalmazást az AppStore-ból vagy a Play Áruházból. Az applikáció letöltését követően regisztrálni kell, majd összekötni a már használatban lévő Budapest13 Smart City appplikációval. Ebben az alábbi videó segít lépésről-lépésre.

A játékra regisztrálni is kell, a Budapest13 Smart City fiókban szereplő Percek a fenntarthatóságért kérdőív kitöltésével. A nyereményakcióban az érvényes XIII. kerületi partnerkártyával rendelkező felnőttek vehetnek részt, rajtuk kívül pedig azok, akik a 14-18 év közöttiek, és kerületünk állandó lakói.

MIÉRT MENNYI PONT JÁR?

Fontos részvételi feltétel, hogy aki alternatív közlekedési eszközzel jár, az összesen legalább 2.000 pontot gyűjtsön kerékpárral, rollerrel, gyalog vagy tömegközlekedési eszközzel megtett utazásaival. Minden fenntartható közlekedési eszközzel megtett 1 perc 1 pontot ér, és külön díjazzuk a megtett távolságot és a széndioxid-megtakarítást is. Az első pontgyűjtési időszak november 1-től a hónap végéig tart.

MIT LEHET NYERNI?

Értékes nyereményeket sorsolunk majd ki. Köztük van például három 46 ezer forint értékű utalvány, amely a Dagály fürdőben váltható bérletre, hat 25 ezer forint értékű utalvány, amely a Decathlon-ban vásárolható le és hat 6 ezer forint értékű mozijegy, amellyel 3D-s filmet lehet megnézni. Ezeken túl további 33 ajándékot sorsolunk ki.

DÍJAK

  • 3x 46 000,-Ft. utalvány Nemzeti Sportközpont Dagály fürdő 15 alkalmas, csoportosbérlet, wellness használattal
  • 6 x 25 000,-Ft. utalvány Decathlon utalvány
  • 6X 2 fő részére, 1 alkalomra mozijegy Digitális 3D teljes árú jegy szemüveggel 6000 Ft/fő
  • 10×5 alkalomra szóló belépő (1 felnőtt és a családban nevelt gyermek, Játszóházi belépő (PannKa, PannKapart, Tücsöktanya)
  • 10×2 alkalomra szóló belépő (2 fő) Péntek13 előadása az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba
  • 10×3 alkalom (2 fő) Vasas hazai mérkőzésre szóló tiszteletjegy
  • 3×1 óra (családi/baráti jegy 1 fő további 4 főt vihet magával) Bowling az Újpalotai úti sporttelepen

A játék részvételi és sorsolási szabályzata itt olvasható.

 

FRISSÍTÉS

Az első pontgyűjtési időszakot meghosszabbítottuk! A pontgyűjtés december 15-én zárul.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj