XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2023/09/07/ujra-kozteruleti-fogadoorakat-tartanak-onkormanyzatunk-munkatarsai/

Témák A-Z

Újra közterületi fogadóórákat tartanak önkormányzatunk munkatársai

ARCHÍV | 2023. szeptember 07. - Frissítve Felhívás

Nagy siker volt tavasszal, ezért lakossági kérésre ősszel ismét lesznek önkormányzati fogadóórák forgalmas XIII. kerületi helyszíneken. Fél éve összesen csaknem félezren jöttek tanácsért vagy tettek szóvá közérdekű ügyeket és javaslatokat, ezért most is arra számítunk, hogy legalább ennyien kérnek információt vagy segítséget ügyes-bajos dolgaik megoldásához.

Kihez fordulhatok intézkedésért, mert rendszeresen szemetelést és kutyapiszkot látok, zavaró építési zajt hallok kora reggel és még este is lakóhelyemen? Ki az illetékes abban, hogy az utcámban kivágjanak egy veszélyesnek tűnő fát, illetve javítsanak a gyenge közvilágításon? Környezetemben egyre több az elszegényedő kisnyugdíjas, ők milyen kerületi segítséget kaphatnak, hová fordulhatnak például gyógyszer- vagy lakhatási támogatásért?

Ilyen és ehhez hasonló hétköznapi kérdésekre is választ kaphat az, aki elmegy ősszel az alábbi 5 helyszín valamelyikére, ahol önkormányzatunk munkatársai tartanak közterületi ügyfélfogadást. Alkalmanként két órában igyekeznek segíteni abban, hogy aki szóvá teszi gondját, az közelebb kerüljön a megoldáshoz.

Szeptember közepétől november közepéig minden kedden és minden helyszínen ott lesz a jegyző vagy az egyik aljegyző, az Igazgatási, a Szociális és Köznevelési Osztály, a XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. és a Közterület-felügyelet egy-egy képviselője, továbbá a kerületi rendőrkapitányság egy munkatársa. Éljenek a lehetőséggel, hogy nemcsak hivatalos ügyfélfogadási időben és nemcsak íróasztal mögött kaphatnak gyorsan információt és útmutatást!

Közterületi ügyfélfogadási időpontjaink és helyszíneink:

Szeptember 12., kedd, 16:00 – 18:00, Gyöngyösi sétány

Szeptember 26., kedd, 16:00 – 18:00, Országbíró sétány

Október 10., kedd, 16:00 – 18:00, Hollán Ernő utca sétáló utcai része

Október 31., kedd, 16:00 – 18:00, Dunyov és Kassák Lajos utca kereszteződése

November 14., kedd, 16:00 – 18:00, Vizafogó park

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj