XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2021/03/09/palyazat-a-keruleti-oktatasi-intezmenyek-udvarainak-fejlesztesere-2021/

Témák A-Z

Pályázat a kerületi oktatási intézmények udvarainak fejlesztésére – 2021

2021. március 09. Felhívás

A XIII. Kerületi Önkormányzat – az iskolákkal kapcsolatos tulajdonosi jog elvonása ellenére – továbbra is felelősséget érez a kerületben tanuló gyermekekért, és kiemelten fontosnak tartja a diákok fejlődését segítő, biztonságos iskolai környezet megteremtését, gondozását, fejlesztését, valamint a környezettudatos szemléletük erősítését. Erre az önként vállalt feladatra – a kerületben működő általános és középiskolák kerületi önkormányzati tulajdonú, kültéri, sport vagy rekreációs területeinek, vagy udvarának felújítására, korszerűsítésére, funkcionális vagy zöldfelületi fejlesztésére – 2021-ben is 30 millió forint keretösszeget biztosít az önkormányzat nyilvános pályázat meghirdetésével. A vissza nem térítendő támogatásra a XIII. kerület közigazgatási területén működő nem magán, nem fővárosi fenntartású általános vagy középiskola képviseletében eljáró civil szervezetek pályázhatnak. (Először tavaly írt ki ilyen pályázatot az önkormányzat, akkor 7 projektet támogatott hasonló keretösszegből.)

A pályázat benyújtási határideje: 2021. április 6. 14 óra. A pályázat eredményéről 2021 májusában születik döntés. A nyertes pályázatokat és a megvalósított beruházások képeit honlapunkon közzétesszük.

A civil szervezetek önkormányzati támogatásáról, a civil szervezetek támogatásával kapcsolatos pályázat kiírásáról a Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottság átruházott hatáskörben jogosult dönteni.

A pályázattal kapcsolatos további információk elérhetőek a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. honlapján.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


              Idősbarát önkormányzat díj