XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2020/01/30/iden-lehet-zoldterulet-vednoksegre-palyazni/

Témák A-Z

Idén is lehet zöldterület-védnökségre pályázni

ARCHÍV | 2020. január 30. - Frissítve Környezetvédelmi hírek

A Közszolgáltató Zrt. idén is meghirdette a Lakossági Zöldterület-védnökségi pályázatot. Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő kiírás célja, hogy a társasházi és lakásszövetkezeti lakóközösségek az önkormányzat anyagi támogatásával védnökségükbe vegyenek előkerteket, fasorokat, parkrészeket.

A pályázat céljai többek között a közterületi előkertek, a parkoló elválasztó zöldsávok,  parkrészletek, fasori sávok és kutyafuttatók gondozása. A pályázati keretösszeg 18.000.000 millió forint, míg a különdíj keretösszege 5.000.000 millió forint. A támogatási összeg nagysága a beérkezett pályázatokban védnökségbe vont terület nagysága alapján került meghatározásra. Az érvényes pályázattal elnyerhető összeg legkisebb összege 40.000 forint, legmagasabb összege 400.000 forint. Minden érvényes pályázatot benyújtó lakóközösség támogatásban részesül, amennyiben megfelel a feltételeknek!

A pályázatot személyesen a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Központi Ügyfélszolgálatain (Lehel Csarnok, Galéria szint-1134 Budapest, Váci út 9-15., vagy 1131 Budapest, Béke utca 65.), vagy elektronikus úton az lzvp@bp13.hu e-mail-címre küldve lehet benyújtani.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj