XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/11/08/szavazatok-alapjan-vendeglato-kft-az-ev-uzlete/

Témák A-Z

A szavazatok alapján vendéglátó Kft. „Az Év üzlete”

2019. november 08. Egyéb

„Az Év üzlete” díjat 2019. november 8-án Csiga Gergely alpolgármester adta át az Európai Kereskedelmi Naphoz kötődően, a C-SZENDVICS Kft. tulajdonosának, Bojtos Emesének, az általa üzemeltetett, Tátra utca 14-16. szám alatti vendéglátóüzlet vezetőjének. Az elismerést a Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottság egyhangú szavazattal ítélte oda. A díj a kerületi kerekedők között rangot jelent, büszkén helyezik ki üzletükben az elismerésért járó oklevelet.

A vendéglátóhely bőséges hidegkonyhai termékekkel várja a vendégeket. A salátákat, szendvicseket friss és ízletes alapanyagokból készítik. Az üzlet dolgozói figyelmesek, kedvesek. Az üzletből megrendelt hidegkonyhai termékeket pontosan és megbízhatóan szállítják a megrendelés helyszíneire, az üzletben udvarias kiszolgálással várják a vendégeket. Az üzlet naponta szállít szendvicset és gyümölcsöt az egyik kerületi általános iskolásba az arra rászoruló gyermekek részére. A nap végén megmaradt ételeket szintén karitatív céllal ajánlják fel.

Az idei évben összesen 331 db szavazat érkezett, melyből a nyertes 157 jelölést kapott. A voksolók 15 különböző tevékenységű üzletre adták le szavazataikat. A szavazatot kapott üzletek között, többek között volt posta, élelmiszer-, virág-, optikai-, ruházati- ajándék-, vendéglátóüzlet.

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008-ban alapította meg „Az év üzlete” díjat. Az önkormányzat „Az Év Üzlete” díjjal azt a kereskedelmi vagy vendéglátóipari egységet részesíti elismerésben, amelyre a lakosok, a vásárlók vagy vendégek közül a legtöbben adják le szavazatukat. Főbb szempontok az udvarias kiszolgálás, az igényes és bőséges árukínálat, az üzlet esztétikus kialakítása.

Az elmúlt években „Az Év üzlete” díjat kapták:

  • 2009: Láng Téka Könyvesbolt (Pozsonyi út 5.)
  • 2010: Pengő Reál Élelmiszerbolt (Dunyov István utca 9.)
  • 2011: Pöttöm Panna Gyermekruhabolt (Tára utca 20/a)
  • 2012: Napsugár Étterem (Jász utca 65.)
  • 2013: Mécsné Szamosvölgyi Melinda papír-írószer üzlete (Gyöngyösi út 51/A)
  • 2014: CBA Ipoly Élelmiszerbolt (Ipoly utca 3.)
  • 2015: Luongo Kerékpárbolt (Katona J. u. 3.)
  • 2016: Éjféli Kiáltás Misszió Adománybolt (Palóc utca 2.)
  • 2017: Angyalföldi Szociális Egyesület, Tahi út 74. szám alatti élelmiszerüzlete
  • 2018: Bársonyné Tóth Katalin Hermina kreatív hobby üzlete (Futár utca 14.)

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj