XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2019/01/24/az-onkormanyzat-palyazattal-tamogatja-keruleti-kulturalis-tevekenyseget-nemzetisegeket-az-egyhazakat-tarsadalmi-es-civil-szervezeteket/

Témák A-Z

Pályázattal támogatjuk a kultúrát, a nemzetiségeket, az egyházakat, társadalmi és civil szervezeteket

2019. január 24. - Frissítve Felhívás

A kulturális pályázat célja a 2019-ben megvalósuló kerületi közművelődési tevékenységek anyagi segítése, közte az alkotó és előadóművészek tevékenységeinek; könyvek és kiadványok megjelentetésének; amatőr művészeti csoportok működési feltételei javításának; jogi személyek, civil szervezetek kulturális programjainak támogatása.

A pályázható összeg felső határa 200 000 Ft.

A pályázaton a helyi székhelyű kulturális feladatokat ellátó jogi személyek és gazdasági társaságok, vagy ezek befogadó nyilatkozatával rendelkező szervezetek és magánszemélyek vehetnek részt. Egy pályázó egy pályázatot nyújthat be.

Az egyházak, társadalmi és civil szervezetek működésükhöz támogatást kaphatnak többek között: egészségügyi prevenció, egészséges életmód elősegítése; szociális, karitatív tevékenység; kulturális tevékenység; nemzeti, etnikai kisebbségekkel kapcsolatos feladatok; gyermek- és ifjúságvédelem; közrend, közbiztonság védelme, valamint a XIII. kerület 80. születésnapjához kapcsolódó eseményekhez.

Benyújtási határidő 2018. február 22. 12 óra

Mindkét pályázat postai úton a XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Szociális és Köznevelési Osztály, 1139 Béke tér 1. címre kell benyújtani, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján lehet leadni „Kulturális Pályázat”, vagy „Civil Pályázat” megjelöléssel.

Pályázati adatlap a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján igényelhető, vagy letölthető a www.budapest13.hu honlapról. Érdeklődni a +361 452-4100/5155 telefonszámon, vagy a radogabor@bp13.hu elektronikus címen lehet.

 

A nemzetiségi önkormányzatok számára a részletes pályázati kiírás itt olvasható.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj