XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2018/08/27/lakaspalyazat/

Témák A-Z

Lakáspályázat

2018. augusztus 27. - Frissítve Felhívás

A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából a XIII Kerületi Közszolgáltató Zrt. végzi az Önkormányzat tulajdonát képező lakások bérleti jogának elnyerésére kiírt lakáspályázatot. A sorszámozott pályázati dokumentáció térítés ellenében szerezhető be a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. székházában (1131 Budapest, Béke utca 65.), amelynek összege bruttó 2.000 Ft.

Az „A”, „A/akadálymentesített”, „B”, valamint az „B/akadálymentesített” jelű lakásokra azok a természetes személyek pályázhatnak, akik a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában álló lakás bérleti jogával rendelkeznek, amelyről a pályázat elnyerése esetén az Önkormányzat javára térítés nélkül lemondanak.

A „C” jelű lakásokra azok a természetes személyek is pályázhatnak, akik bérlakással nem rendelkeznek.

A „D” jelű lakásokra kizárólag a 35. életévüket be nem töltött fiatalok nyújthatnak be pályázatot, akik a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában álló lakás bérleti jogával még nem rendelkeznek.

A pályázatokat az arra rendszeresített nyomtatványokon 2018. augusztus 27-től 2018. szeptember 26. 16.00 óráig lehet benyújtani a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatain (1131 Budapest, Béke utca 65. Földszint, vagy Lehel Csarnok – 1134 Budapest, Váci út 9-15. Galériaszint). Postai úton történő beadás esetén a határidő megtartottnak akkor tekinthető, ha a küldemény legkésőbb a pályázati határidő lejáratának napján igazoltan átvételre került. (Postai feladás esetén a pályázót terheli annak bizonyítása, hogy a küldemény a címzetthez határidőben megérkezett.).

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj