XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/08/31/korzeti-megbizotti-iroda-a-szabolcs-utcaban/

Témák A-Z

Körzeti megbízotti iroda a Szabolcs utcában

2012. augusztus 31. - Frissítve Közbiztonság hírei

Újabb taggal bővült a körzeti megbízotti irodák sora. Ezúttal a Szabolcs utcában adtak át egy erre a célra átalakított helyiséget.

A helyszínválasztás mellett szólt, hogy a Szabolcs utca veszélyezett terület, így kiemelt figyelmet érdemel. Az XIII. Kerületi Önkormányzat várakozása szerint az új iroda és az itt dolgozók munkájának köszönhetően javulni fog a környék közbiztonsága.

Körzeti megbízotti iroda

Körzeti megbízotti iroda a Szabolcs utcában

A körzeti megbízotti iroda megnyitása az önkormányzat és a rendőrség sikeres együttműködésének eredménye. A helyhatóság és a Budapesti Rendőr-főkapitányság között támogatási szerződés van érvényben, amelynek célja, hogy minél jobb feltételekkel tevékenykedhessen a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság.

A XIII. Kerületi Önkormányzat ugyanis elkötelezett abban, hogy mindent megtesz a városrész közrendjének védelmében. Így segíti a többi között a a kerület egészének fokozott rendőri védelmét és támogatja az eredményes rendőri fellépéseket a közösségen belüli együttélés normáinak megteremtése és megőrzése érdekében.

A körzeti megbízotti iroda megnyitásával egyidejűleg két új Opel Astra jármű kulcsait is átvehette dr. Paál Péter György XIII. kerületi rendőrkapitány dr. Tóth József polgármestertől. A járműveket a XIII. Kerületi Önkormányzat ajándékozta a rendőrségnek, egyenként 3,5 millió forint értékben.

A körzeti megbízotti iroda címe:

Szabolcs utca 13.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj