Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/www.budapest13.hu/wp-content/themes/budapest13/inc/functions/cb-helper_functions.php on line 101

Notice: Use of undefined constant BP13_IW - assumed 'BP13_IW' in /var/www/www.budapest13.hu/wp-content/themes/budapest13/inc/functions/include-scripts.php on line 32
Hétvégi ajánló: június 23-24. - Budapest13

XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/06/20/hetvegi-ajanlo-junius-23-24/

Témák A-Z

Hétvégi ajánló: június 23-24.

2012. június 20. - Frissítve Kulturális hírek

A Michael Bublé Tribute Band lép színpadra június 23-án szombaton 21 órától az idén 101 éves Margitszigeti Víztoronynál. A Gájer Bálint vezette zenekart a Michel Bubléra emlékeztető hang és a hozzá közel álló swing miatt lett egyik pillanatról a másikra népszerű és kedvelt.

Június 24-én, vasárnap délelőtt Nyári Tücsökkerti Ciripelésre várják a XIII. kerületieket a Tücsöktanyán. Az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban található helyszínen délelőtt 10 órától három órán át lesznek programok. Ennek keretében 10:30-tól Halmos Kata és a Fakutya zenekar interaktív hagyományőrző programja szórakoztatja a jelenlévőket. A délelőtt során a Tücsök Kézműves Műhelyben rongybaba-készítés lesz, illetve az óvodások és a kisiskolások Ki nevet a végén? társasjátékkal tölthetik közösen idejüket.

Június 24-én, vasárnap este a Makám együttes koncertje lesz hallható a Szent István parkban. A Nyáresti Koncertek keretében megrendezett esemény este 19 órakor kezdődik. A világzene nemzetközileg elismert hazai képviselőjeként számon tartott zenekar művészetén átível a tradíció és a modernitás, Kelet és Nyugat, a kollektív és individuális kettőssége, az ősi egység és harmónia keresése. Vasárnap este kicsiket és nagyokat egyaránt várnak a Szent István parkban.

Június 23-án és 24-én is várja a kicsiket a Gyerek Sziget az Óbudai-szigeten. Ízelítő a programkínálatból: szombaton ezúttal is lesz 11 órától Ringató a legkisebbeknek, ahol mondókákkal és ölbeli játékokkal fejleszthetik gyermeküket a szülők. Ugyanebben az időpontban a nagyszínpadon a Miskolci Csodamalom Bábszínház előadásában a Foltos, a torkos zsiráf címmel lesz bábelőadás. Délután fél négytől utcaszínház, mindkét napon egész nap pedig egyebek között Papírvarázs kézműves kuckó és Mancs Műhely szórakoztatja érdekes ötletekkel, aktív részvétellel a gyerekeket.

A Műcsarnokban még látható az ezredforduló utáni kolozsvári művészek alkotásaiból született tárlat. Az Európai utasok címmel bemutatott gyűjtemény július 8-ig tekinthető meg.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj