XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/07/12/hetvegi-ajanlo-julius-14-15/

Témák A-Z

Hétvégi ajánló: július 14-15.

2012. július 12. - Frissítve Kulturális hírek

Július 14-én, szombaton a Báthori Erzsébet című musical-operát tekinthetik meg a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Szabad Tér Színház és a Kolozsvári Magyar Opera közös produkciója 20:30-kor kezdődik. A darab a féltékenység és hatalomvágy által ostromolt erős, ám érző nőalakot állítja középpontba Bagó Bertalan rendezésében.

Június 13-án nyílik meg, tehát e hét végén már látogatható a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület képzőművész tagjainak kiállítása. Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban megrendezett tárlat augusztus 19-ig fogadja a látogatókat a Mácsai István Galériában.

Június 14-én folytatódik a Lakótelepi Napok rendezvénysorozata, ezúttal a Gyöngyösi sétányi lakótelepen várják színes programokkal a XIII. kerületieket. Délután 15 órától a kínálat a következő:

  • Labdazsonglőr-bemutató
  • Kézműves foglalkozás
  • A Csepp Színház vásári komédiája
  • Főzési tanácsok idényjellegű ételekhez
  • Az ÚKG minitárlata
  • Kedvezményes zöldség-gyümölcsárusítás

Ezen a hétvégén pénteken délután 15 órakor, szombaton 11, 15 és 19 órakor, vasárnap pedig 11 és 15 órakor lesz előadás a Fővárosi Nagycirkuszban. A Cirkusz a javából című előadás lesz műsoron.

Kitekintőként ajánljuk figyelmükbe a Bajai Halfőző Fesztivált, ahol július 12. és 15. között tizenhetedik alkalommal főznek bográcsban finom ételeket dunai halakból. A gasztronómiai kínálat mellett színpadi előadások lesznek műsoron, illetve sétahajózás, látványvarrás és rönkhasítós verseny kínál érdekes programokat.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj