XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/06/13/hetvegi-ajanlo-junius-16-17/

Témák A-Z

Hétvégi ajánló: június 16-17.

2012. június 13. - Frissítve Kulturális hírek

E hétvégén lesz a Múzeumok Éjszakája. Az Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája programjaihoz. Az érdeklődőket június 16-án este 16 órára várják a József Attila Színház elé helytörténeti sétára.

Ezen kívül a Hollán Ernő utcai MA-URI Centrum és a Holdudvar Margitsziget kínál még programokat a szombati nagyszabású múzeumi rendezvénysorozathoz kapcsolódóan a XIII. kerületben.

Pénteken 20:30-tól a spanyol jazz-tánc virtuózainak Extreme Flamenco Fusion Show-ját tekinthetik meg a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A produkció először látható Magyarországon.

A gyermekeket csalogathatja a közeli Kobuci kertbe a Kolompos Együttes szombaton délelőtt, akik 10:30-tól zenélnek. Az együttes célja, hogy a 3 és 10 év közötti gyermekek játékos formában ismerkejdenek meg hagyományainkkal.

Június 16-án és 17-én is várja a kicsiket a Gyerek Sziget az Óbudai-szigeten. A színes programkínálatból csak néhányat emelünk ki: szombaton 11 órától Ringató lesz a legkisebbeknek, ugyanebben az időpontban a Mozdulatművészeti Társulat lép fel a Nagyszínpadon. Délután fél öttől pedig Rutkai Bori és a Hébe Hóba Banda szórakoztatja a gyerekeket, akik szombaton és vasárnap is egész nap kellemesen tölthetik idejüket a helyszínen.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj