XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/10/29/hatvaneves-kemeny-gyozo/

Témák A-Z

Hatvanéves Kemény Győző

ARCHÍV | 2012. október 29. - Frissítve Kulturális hírek

Születésnapja alkalmából köszöntötte a XIII. kerület nevében Kemény Győző zenei producert, a Bojtorján együttes vezetőjét dr. Tóth József polgármester.

– A hatvanadik év betöltése egykor mítosz volt, a nyugdíjkorhatárt és az aktív évek végét jelentette. Ma már egészen más a helyzet, ez kitolódott, és sokan meg sem érzik, hogy betöltötték ezt az életkort – fogalmazott Kemény Győző köszöntésekor dr. Tóth József.

Kemény Győzőnek a XIII. kerület aranyjelvényét adta át dr. Tóth József, további jó egészéget és sikereket kívánva neki. A polgármester mellett Holopné Schramek Kornélia és Borszéki Gyula alpolgármesterek is gratuláltak az ünnepeltnek.

Az ünnepelt megtiszteltetésnek nevezte a köszöntést és az ajándékot, s mint mondta, büszke arra, hogy új lemezének is támogatója XIII. Kerületi Önkormányzat. A munka eredményes volt a Liszt Ferenc Kamarazenekarral, a lemez elkészült, november 12-én jelenik meg. Témája az advent és a karácsony lesz. Kemény Győző elmondta, hogy testileg érzi, de lelkileg nem, hogy betöltötte a hatvanadik évét. Továbbra is ugyanolyan lelkesedéssel teszi a dolgát, az új lemez után pedig újra kezdődik a gyűjtés, készülés egy új produkcióra.

Kemény Győző 2011 óta a XIII. kerület díszpolgára.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj