XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2010/05/05/atvettek-megbizoleveleiket-a-xiii-kerulet-parlamenti-kepviseloi/

Témák A-Z

Átvették megbízóleveleiket a XIII. kerület parlamenti képviselői

ARCHÍV | 2010. május 05. - Frissítve Egyéb

A megbízólevelek átadása

Dr. Váczy Attila, a Budapest 19. számú OEVB elnöke és Mike István, a Budapest 20. számú Országgyűlési Egyéni Választási Bizottság elnöke ünnepélyes keretek között átadta a megbízólevelet dr. Szanyi Tibor, a 19. számú választókerület (Újlipótváros és Vizafogó) és dr. Tóth József, a 20. számú választókerület (Angyalföld) ismét megválasztott országgyűlési képviselői részére.

Mint ismert, a XIII. kerületi lakosok a főváros 20-as választókerületben dr. Tóth Józsefet, a 19-es választókerületben pedig dr. Szanyi Tibort szeretnék országgyűlési képviselőjükként a parlamentben látni. Mindkét körzetben folytathatja tehát munkáját az a politikus, aki eddig is képviselte a kerület és a kerületiek érdekeit a parlamentben.

Tóth József átveszi a megbízólevelet.Dr. Tóth József, a kerület polgármestere a voksok több mint 54 százalékát szerezte meg.
Ezzel egyértelművé vált, hogy az angyalföldiek többsége rá szavazott. Így 2010-ben immár harmadik ciklusát kezdheti meg a parlamentben a XIII. kerület első embere.


Szanyi Tibor átveszi a megbízólevelet.Dr. Szanyi Tiborra
a szavazókörökben megjelentek 46,65 százaléka szavazott igennel.
Ezzel Újlipótváros és Vizafogó országgyűlési képviselője is folytathatja munkáját.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj