XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió

https://www.budapest13.hu/ugy/geszteredi-alapitvany-palyazatai-2009/

Témák A-Z

Ügyek

Tájékoztató a XIII. kerületi Tervtanácson 2019. január 25-én megtárgyalt műszaki tervekről 1. XIII. kerület Váci út 23-27. irodaház együttes koncepcióterve. A Tervtanács szempontokat adott a tervek átdolgozásához. 2. XIII. kerület Kárpát utca 28-36. lakó- és szállodaépület koncepcióterve A Tervtanács jelentős átdolgozást, kiegészítéseket kért városképi indoklással, továbbá a terv ismételt benyújtását. 3. XIII. kerület Karikás Frigyes […]

Településképi bejelentési eljárás – rendeltetés módosítás

Az ügyfél kérelmére az önkormányzat polgármestere bejelentési eljárást folytat le rendeltetésmódosítás esetén.

Értékvédelmi Támogatás

Pályázati kiírás a XIII. Kerületi Értékvédelmi Támogatás 2019. évi pályázatára  

Választási ajánlással kapcsolatos adatigénylés

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 15. § (1) bekezdése és a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 2. § (4) bekezdése alapján a választópolgár betekintést kérhet, hogy mely pártokra adta ajánlását. A kérelem érkezhet elektronikusan a mellékelt ÁNYK nyomtatványon, írásos kérelemre illetve személyesen.

Szakmai konzultáció

Szakmai Konzultáció

Gyógyúszás 6-14 éves gyermekek részére

Ezt a lehetőséget igénybe veheti a XIII. kerület közigazgatási területén bejelentett lakcímmel, XIII. kerületi Partnerkártyával rendelkező és életvitelszerűen itt élő szülő, törvényes képviselő, akinek a 6. és 14. életév közötti gyermeke(i) részére a házi gyermekorvos javasolja a gyógyúszást.

Mini vízhezszoktató 2-4 éves gyermekek részére

Igénybe veheti a XIII. kerület közigazgatási területén bejelentett lakcímmel, XIII. kerületi Partnerkártyával rendelkező és életvitelszerűen itt élő szülő, törvényes képviselő, a 2 és 4 életév közötti gyermeke(i) részére. Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzata a meghatározott óradíjat átvállalja, a szülőt terhelő önköltség: 200 Ft/óra.

Építményadó

Építményadózással kapcsolatos tudnivalók

Telekadó

Telkekkel kapcsolatos adózási tudnivalók

Önkormányzati közszolgáltatások.

Szociális szolgáltatások, gyermekjóléti szolgáltatások, szociális bolthálózat működtetése, megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása, óvodai nevelés.    

Díjaink, elismeréseink