XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió

https://www.budapest13.hu/ugy/partnersegi-egyeztetes/

Témák A-Z

Partnerségi egyeztetés

Tisztelt Érdeklődők!

Tájékoztatom, hogy Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete 18/2017. (VI.27.) Ö.K. számú rendeletét megalkotta a településfejlesztési koncepció, integrált településfejlesztési stratégia, településképi arculati kézikönyv, településképi rendelet, valamint a településrendezési eszközök partnerségi egyeztetésének szabályairól.

A jelenleg folyamatban lévő partnerségi egyeztetéssel kapcsolatos híreket és dokumentumokat ezen oldalon megtalálhatja és letöltheti.

 

Főépítészi Iroda

 


___________________________________________________________________________________________

Partnerségi egyeztetéssel kapcsolatos hírek

 

Tisztelt Érdeklődők!

 

Felkérésünkre az elmúlt hónapokban észrevételeket kaptunk a 2017. január 1-én hatályba lépett Kerületi Építési Szabályzat alkalmazásával kapcsolatosan. A 19/2016. (XI.15.) ÖK rendelet előírásainak használata során az építésztervezők, az ingatlantulajdonosok, az építési hatóság és a Főépítészi Iroda által tett megállapításokat, a jogszabály módosítását indítványozó kezdeményezéseket egy táblázatban dolgoztuk fel.

 

A településrendezési és a rendeletalkotói munka megkezdése előtt e táblázat tartalmával adunk tájékoztatást a KÉSZ módosításra irányuló szándékainkról.

Észrevételeiket 2017. 12. 04-ig várjuk a foepitesz@bp13.hu e-mail címen.

 

Budapest Főváros XIII. kerületi

Polgármesteri Hivatal

Főépítészi Iroda

___________________________________________________________________________________________

Lakossági fórum a fővárosi településrendezési eszközök partnerségi egyeztetéséről

Tájékoztatom a lakosokat, hogy a Duna-part XIII. kerületi szakaszát érintő fővárosi településrendezési eszközök megalkotása a véleményezési szakaszban van. A Lakossági fórum 2017. november 28. (Kedd) 16 órakor lesz a Főpolgármesteri Hivatal dísztermében (1052 Budapest, Városház utca 9-11. II. kapu). A dokumentációk a www.budapest.hu portálon és a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán megtekinthetők. A lakossági fórumról és a véleményezés menetéről a tájékoztatót a letölthető dokumentumok között találja.

 

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink