XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/palyazat/2023-evi-kozbiztonsagi-palyazat/

Témák A-Z

Lezárult

2023. évi közbiztonsági pályázat

Nyertes pályázók:

Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület
XIII. Kerület Angyalföld Polgárőr Szervezet
Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-Pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség XIII. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság

Balassi Bálint Bajtársi Egyesület

A nyertes pályázók mindegyike 400 ezer forint támogatást nyert.

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat a kerület köz- és vagyonbiztonságának javítása érdekében ismételten nyílt pályázatot hirdet.

Célja a kerület közbiztonságát és vagyonbiztonságát elősegítő, javító intézkedések, projektek megvalósítása, a kerületi rendvédelmi és közbiztonsági szervek anyagi, technikai feltételeinek javítása, a személy- és vagyonvédelem, a bűnözés elleni helyi védekező és önszerveződő képesség kialakításának segítése, ezáltal a bűnmegelőzés szerepének növelése.

 Pályázatot nyújthatnak be kerületi illetőségű szervezetek: kerületi rendvédelmi szervek, továbbá kerületi székhelyű civilszervezetek, köznevelési intézmények, azok alapítványai, valamint egyéb szervezetek.

Pályázat tárgya: bűnmegelőzést, közbiztonságot segítő projektek, tevékenységek.

A pályázaton maximum 400 000 Ft igényelhető. A támogatás vissza nem térítendő pénzbeli támogatás, amelynek folyósítása egy összegben, előfinanszírozás formájában történik.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. május 31. 16 óra, az elbírálás a Jogi és Közbiztonsági Bizottság következő ülésén történik.

A pályázatot 1 példányban postai úton (Budapest Főváros XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Jegyzői és Jogi Osztály, 1139 Budapest, Béke tér 1.) vagy aláírt, digitalizált példányban (e-mail cím: balinterika@bp13.hu) lehet benyújtani a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Jogi és Közbiztonsági Bizottsága részére. A pályázathoz csatolni kell a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló 2007. évi CLXXXI. törvény szerinti nyilatkozatokat, melyek letölthetőek itt. A pályázat benyújtását követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

 A pályázat tartalma: a kerület közbiztonságának növelése érdekében elérni kívánt cél, a pályázaton elnyerni kívánt pénzügyi támogatás, vagy eszköz pontos megjelölése és felhasználásának módja, valamint a pályázó szervezet pontos megjelölése.

 A pályázattal kapcsolatos felvilágosítás hivatali munkaidőben a 452-4100/5093 telefonszámon kérhető.

A nyertes pályázókkal a kiíró, az eredményhirdetést követően támogatási szerződést köt.

A pénzügyi támogatásban részesülő pályázók az elnyert összeg felhasználásáról legkésőbb 2024. január 31.-ig részletes pénzügyi és szakmai elszámolást kötelesek készíteni, és a kiíró részére megküldeni.

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


              Idősbarát önkormányzat díj