XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/palyazat/2017-evi-kozbiztonsagi-palyazat/

Témák A-Z

Benyújtási határidő: május 31.

Eredményhirdetéssel lezárult 2017. évi közbiztonsági pályázat

Közbiztonsági pályázat nyertesei:

– XIII. Kerületi Angyalföld Polgárőr Szervezet
– Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-Pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség XIII. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság
– „Óvodásaink egészségéért” Alapítvány
– Budapesti Zsidó Hitközség
 – XIII. Kerületi Önkormányzat Prevenciós Központ HÍD Család- és Gyermekjóléti Központ

 

Célja a kerület közbiztonságát és vagyonbiztonságát elősegítő, javító intézkedések, projektek megvalósítása, a kerületi rendvédelmi és közbiztonsági szervek anyagi, technikai feltételeinek javítása, a személy- és vagyonvédelem, a bűnözés elleni helyi védekező és önszerveződő képesség kialakításának segítése, ezáltal a bűnmegelőzés szerepének növelése.

 Pályázatot nyújthatnak be kerületi illetőségű szervezetek: kerületi rendvédelmi szervek, továbbá kerületi székhelyű civilszervezetek, köznevelési intézmények, azok alapítványai, valamint egyéb szervezetek.

Pályázat tárgya: bűnmegelőzést, közbiztonságot segítő projektek, tevékenységek.

A pályázaton maximum 300 000 Ft igényelhető. A támogatás vissza nem térítendő pénzbeli támogatás, amelynek folyósítása egy összegben, előfinanszírozás formájában történik.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. május 31. 16 óra, az elbírálás a Jogi és Közbiztonsági Bizottság 2017. június 22.-i ülésén történik.

A pályázatot 2 példányban postai úton vagy személyesen lehet benyújtani a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Jogi és Közbiztonsági Bizottsága részére (Budapest Főváros XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Jegyzői és Jogi Osztály, 1139 Budapest, Béke tér 1. III. em. 305.) A pályázathoz csatolni kell a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló 2007. évi CLXXXI. törvény szerinti nyilatkozatokat, melyek letölthetőek a www.budapest13.hu honlapról. A pályázat benyújtását követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

 A pályázat tartalma: a kerület közbiztonságának növelése érdekében elérni kívánt cél, a pályázaton elnyerni kívánt pénzügyi támogatás, vagy eszköz pontos megjelölése és felhasználásának módja, valamint a pályázó szervezet pontos megjelölése.

 A pályázattal kapcsolatos felvilágosítás hivatali munkaidőben a 452-4100/5093 telefonszámon kérhető.

A nyertes pályázókkal a kiíró, az eredményhirdetést követően támogatási szerződést köt.

A pénzügyi támogatásban részesülő pályázók az elnyert összeg felhasználásáról legkésőbb 2018. január 31.-ig részletes pénzügyi és szakmai elszámolást kötelesek készíteni, és a kiíró részére megküldeni.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj