XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2024/06/25/gyalogolj-kerekezz-metrozz-es-nyerhetsz/

Témák A-Z

Gyalogolj, kerekezz, metrózz – és nyerhetsz!

2024. június 25. Felhívás

Idén már másodszor ösztönözzük nyereményjátékkal kerületünk lakóit arra, hogy közlekedjenek minél többet környezetbarát módon. Gyalogosok, bicajosok, rolleresek és tömegközlekedők nyerhetnek például belépőket a Dagály fürdőbe vagy sportszerutalványokat.

Június 24-től indult nyereményjátékunk lényege, hogy a kerékpárral, rollerrel, gyalog, futva vagy tömegközlekedési eszközzel megtett és dokumentált utazásokkal a Step2Stop mobilapplikációban pontokat gyűjthetnek kerületünk lakói. A pontok két formában hasznosíthatók: egyfelől beválthatók kedvezményes ajánlatokra a Budapest13 Smart City alkalmazásban, másfelől pedig részt lehet velük venni önkormányzatunk nyereményjátékában is. Újdonság, hogy a korábbiakhoz képest kibővült a kedvezményes ajánlatok száma.

REGISZTRÁCIÓ

A játékban való részvételhez le kell tölteni a Step2Stop nevű alkalmazást az AppStore-ból vagy a Play Áruházból. Az applikáció letöltését követően regisztrálni kell, majd összekötni a már használatban lévő Budapest13 Smart City applikációval.

A játékra regisztrálni is kell, a Budapest13 Smart City fiókban szereplő Percek a fenntarthatóságért kérdőív kitöltésével. Aki a korábban meghirdetett nyereményjáték során már kitöltötte a kérdőívet, annak ezt nem kell újból megtennie. A nyereményakcióban az érvényes XIII. kerületi partnerkártyával rendelkező felnőttek vehetnek részt, rajtuk kívül pedig azok, akik a 14-18 év közöttiek, és kerületünk állandó lakói.

MIÉRT MENNYI PONT JÁR?

Fontos részvételi feltétel, hogy aki alternatív közlekedési eszközzel jár, az összesen legalább 2.000 pontot gyűjtsön kerékpárral, rollerrel, gyalog vagy tömegközlekedési eszközzel megtett utazásaival. Minden fenntartható közlekedési eszközzel megtett 1 perc 1 pontot ér, külön díjazzuk a megtett távolságot és a szén-dioxid megtakarítást is. A pontgyűjtési időszak három hónapos, június 24-től szeptember 24-ig tart.

MIT LEHET NYERNI?

Értékes nyereményeket sorsolunk majd ki. Köztük van például három 46 ezer forint értékű utalvány, amely a Dagály fürdőben váltható bérletre, hat 25 ezer forint értékű utalvány, amely a Decathlonban vásárolható le és hat 6 ezer forint értékű mozijegy, amellyel 3D-s filmet lehet megnézni. Ezeken túl további 33 ajándékot sorsolunk ki.

DÍJAK

 • 3x 46.000 forint értékű utalvány, mely a Dagály fürdő 15 alkalmas bérletére váltható
 • 6 x 25.000 forint értékű Decathlon utalvány
 • 6X 2 fő részére, 1 alkalomra mozijegy Digitális 3D teljes árú jegy szemüveggel 6.000 Ft/fő
 • 10×5 alkalomra szóló belépő (1 felnőtt és a családban nevelt gyermek, Játszóházi belépő (PannKa, PannKa Part, Tücsöktanya)
 • 10×2 alkalomra szóló belépő (2 fő) Péntek13 előadása az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba
 • 10×3 alkalom (2 fő) Vasas hazai mérkőzésre szóló tiszteletjegyStep2Stop 3. Forduló Szabályzat
 • 3×1 óra (családi/baráti jegy 1 fő további 4 főt vihet magával) Bowling az Újpalotai úti sporttelepen

A játék részvételi és sorsolási szabályzata itt olvasható.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


              Idősbarát önkormányzat díj