XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2023/03/09/felhivas-partnersegi-egyeztetesre-budapest-fovaros-xiii-kerulet-telepuleskepi-rendeletenek-es-epitesi-szabalyzatanak-modositasa/

Témák A-Z

Felhívás partnerségi egyeztetésre

ARCHÍV | 2023. március 09. - Frissítve Városfejlesztési hírek

Tisztelt XIII. Kerületi Lakosok! Tisztelt Érdeklődők!

Tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőket, hogy elkészült a településkép védelméről szóló 13/2021. (VI.29.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Tkr.) és a Budapest Főváros XIII. Kerület építési szabályzatáról szóló 14/2021. (VI.29.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: KÉSZ) második módosításának tervezete.

A véleményezési dokumentációk 2023. március 9. és március 28. között megtekinthetőek az alábbi helyeken:

  • a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálata,
  • a XIII. Kerületi Önkormányzat honlapja – a Főépítészi Iroda ügyei között elérhető Partnerségi egyeztetés menüpont alatt.

A közzététel ideje alatt a Tkr. és KÉSZ módosításával kapcsolatos véleményeket és észrevételeket elsődlegesen elektronikusan várjuk a foepitesz@bp13.hu e-mail címre, vagy postai úton a XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodája részére címezve (1139 Budapest, Béke tér 1.)

A módosítások tervezetével kapcsolatban Massányi Katalin főépítész lakossági fórumot tart 2023. március 20-án (hétfőn) 16:00 és 18:00 óra között. A lakossági fórum online formában, Skype alkalmazáson keresztül kerül lefolytatásra.

Kérjük, hogy részvételi szándékát 2023. március 17-ig jelezze a foepitesz@bp13.hu e-mail címre küldött regisztrációval, megjelölve abban, hogy a Tkr. és/vagy a KÉSZ módosítása kapcsán tervezi a részvételt.

Massányi Katalin főépítész Skype elérhetősége (hívóneve) massanyikatalin@bp13.hu. További részletek a Partnerségi egyeztetés menüpontban olvashatók a közzététel ideje alatt.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj