XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2022/10/17/a-telepuleskep-vedelmerol-szolo-rendelet-modositasa/

Témák A-Z

A településkép védelméről szóló rendelet módosítása

ARCHÍV | 2022. október 17. - Frissítve Városfejlesztési hírek

Budapest Főváros XIII. Kerület Önkormányzatának Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottsága 2022. szeptember 21-én megtartott ülésén döntött a 2021. augusztus 1-jétől hatályos a településkép védelméről szóló 13/2021. (VI.29.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Tkr.) módosításának megindításáról, így a magasabb szintű jogszabályi változásokra és az elfogadás óta szerzett tapasztalatokból eredő pontosítási igényekre való tekintettel a Tkr. előírásai ismételten felülvizsgálatra kerülnek.

A módosítás elkészítését megelőzően lehetőség van a hatályos rendelet és mellékleteinek véleményezésére, észrevételek és javaslatok megfogalmazására. A hatályos Tkr. normaszövegére vonatkozó javaslatokat, észrevételeket 2022. november 13-ig várjuk a foepitesz@bp13.hu e-mail címre, vagy postai úton a Polgármesteri Hivatal címére: 1139 Budapest, Béke tér 1.

A hatályos rendelet elérhető az önkormányzat honlapján a Főépítészi Iroda szervezeti egységének oldalán az „A Főépítészi Iroda dokumentumai” cím alatti bejegyzésben közzétett hivatkozásokon keresztül.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj