XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2021/11/17/felhivas-partnersegi-egyeztetesre-modosul-a-telepuleskep-vedelmerol-szolo-rendelet/

Témák A-Z

Felhívás partnerségi egyeztetésre: módosul a településkép védelméről szóló rendelet

ARCHÍV | 2021. november 17. - Frissítve Városfejlesztési hírek

Tisztelt XIII. Kerületi Lakosok! Tisztelt Érdeklődők!

Budapest Főváros XIII. Kerület Önkormányzatának Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottsága 74/2021. (X.20.) TKLB. sz. határozatával döntött a 2021. augusztus 1-jétől hatályos településkép védelméről szóló 13/2021. (VI.29.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: TKR) módosításának megindításáról.

A módosítást a rendelet elfogadását követően történt felsőbb szintű jogszabályi változások teszik szükségessé, emellett a rendelet alkalmazása során észlelt pontatlanságok javítására, egyes rendelkezések megfogalmazásának pontosítására, egyértelművé tételére is sor kerül.

A módosítás elkészítését megelőzően lehetőség van a hatályos rendelet és mellékleteinek véleményezésére, észrevételek és javaslatok megfogalmazására. A hatályos TKR normaszövegére és mellékleteire vonatkozó javaslatokat, észrevételeket 2021. december 15-ig várjuk a foepitesz@bp13.hu e-mail címre, vagy postai úton a Polgármesteri Hivatal címére: 1139 Budapest, Béke tér 1.

A hatályos TKR az önkormányzat honlapján pdf formátumban az alábbi helyen érhető el: https://www.budapest13.hu/dokumentum/tkr-normaszoveg-2021-08-01-tol/

XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal
Főépítészi Iroda

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj