XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2021/11/15/elhunyt-gal-imre/

Témák A-Z

Elhunyt Gál Imre

2021. november 15. - Frissítve Búcsúzunk

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy életének 58. évében, 2021. november 11-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Gál Imre, a XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal belső ellenőre.

1964. február 15-én született Mezőkövesden. Az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán 1987-ben orosz-testnevelés szakon végzett. 1995-ben a Külkereskedelmi Főiskolán közgazdász diplomát szerzett. 1987-1994. között Egerben, majd Miskolcon volt pedagógus. 1995-től 2005-ig Kőbányán, a Szent László Általános Iskolában tanított. 2005-2006-ban a Kőbányai Önkormányzat GAMESZ belső ellenőreként, 2007-2008-ban pénzügyi osztályvezetőjeként dolgozott.  2008. szeptember 1-jén belső ellenőrként helyezkedett el a XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Jegyzői Irodáján.

A Hivatal szervezeti egységeivel, az önkormányzati intézményekkel és a gazdasági társaságokkal szoros és folyamatos munkakapcsolatot alakított ki. Felelősségteljes munkáját hozzáértéssel, hivatástudattal végezte. Az ellenőrzések során következetesen és eredményesen érvényesítette az Önkormányzat érdekeit, mégis mindenkihez volt egy-egy jó szava. Együttműködőn, jobbító szándékkal mutatott rá az esetleges hiányosságokra, s aktívan közreműködött ezek mielőbbi megoldásában. Fontosnak tartotta a szakmai ismereteinek bővítését, a számviteli és pénzügyi jogszabályok pontos, naprakész ismeretét, ezért nagy gondot fordított a továbbképzéseken való rendszeres részvételre.

Színvonalas ellenőrző munkájával sokat tett az Önkormányzat stabil, kiszámítható és eredményes pénzügyi gazdálkodása érdekében. Megdöbbenve, fájó szívvel, szép emlékekkel veszünk búcsút munkatársunktól, aki egy hete még velünk dolgozott. A XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal saját halottjának tekinti. Temetése 2021. december 1-jén 10:45-kor lesz az Új Köztemetőben.
Hiányozni fog mackós alakja, közvetlensége, mosolya, türelmes, mindenre és mindenkire odafigyelő, segítőkész személyisége. Emlékét megőrizzük, sosem feledjük.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj