XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2021/11/10/szocialis-munka-napja-2/

Témák A-Z

Szociális Munka Napja

2021. november 10. - Frissítve Szociális hírek

2021.  november 10-én a Polgármesteri Hivatal tanácstermében szűk körben adott át dr. Tóth József polgármester a Szociális Munka Napja alkalmából kitüntetéseket. Kerületünkben 13 éve ünnepeljük a Szociális Munka Napját, mely 2016 óta az Országgyűlés döntésének értelmében munkaszüneti nap.

A koronavírus világjárvány különösen rámutatott, hogy mekkora szükség van a szociális területen dolgozók áldozatkész munkájára. Ők azok, akik nap mint nap azon fáradoznak, hogy megadják a tőlük telhető segítséget a rászorulóknak. A járvány miatt az idei évben szűk körben, a képviselő-testületi teremben tartottuk megemlékezésünket.

Az Év Szociális Munkás Díjat idén Csordás Nándorné, a Gondozóház munkatársa vehette át.

Csordás Nándorné átveszi a díjat

Főmunkatársi címben részesült Kubó Zsuzsanna és Szabóné Varga Brigitta, a Szociális Szolgáltató Központ, illetve Kovács Edit a Gondozóház munkatársa.

Főtanácsosi címet kapott Elizeus Péterné, Jándi Ildikó és Takács Judit a Prevenciós Központ munkatársa, valamint Sívó Katalin Julianna, a Szociális Szolgáltató Központ munkatársa.

Munkatársi címben részesült Nagy Tiborné, Tóth Piroska és Sáfrány Zsolt a Szociális Szolgáltató Központ munkatársa, Domján Mónika, a Prevenciós Központ munkatársa.

Tanácsosi címben Mészáros Katalin és Jedinák Alexandra, a Prevenciós Központ munkatársa részesült.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj