XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2021/09/24/varosmarketing-gyemant-elismeresben-reszesult-onkormanyzatunk/

Témák A-Z

Városmarketing Gyémánt elismerésben részesült önkormányzatunk

2021. szeptember 24. Városfejlesztési hírek

2021-ben immár hetedik alkalommal hirdette meg a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete a Városmarketing Gyémánt Díj pályázatot, amelynek díjátadóját szeptember 16-án tartották a Marketing Summit Hungary konferencián, a marketingszakma csúcstalálkozóján. 2021-ben 149 nevezés érkezett 25 várostól. A pályázók öt kategóriában nevezhettek. A Városmarketing Gyémánt Díj öt elismerési formát ötvöz, egyike ennek a Városmarketing Gyémánt Elismerő Védjegy. A XIII. kerületi Önkormányzat idén 4 kategóriában 7 gyémánt védjegyet nyert el; 2015 óta 30 alkalommal érdemelte ki ezt a díjat. A legtöbbször a budapesti kerületek közül.

A Magyar Városmarketing Díj célja felhívni a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabb és intenzívebb marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére. A sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével, azok széleskörű népszerűsítésével a díj hozzájárulhat az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez. A díjalapítók azt vallják: „A jó városmarketing tevékenység pozitív hatással van az ott élők mindennapjaira, a város ismertségére, vonzerejére, versenyképességére!”

Önkormányzatunk idén a „rendezvény-esemény” kategóriában a Zenevonat a XIII. kerület utcáin és a Piknik Életérzés – online előadásokkal című projektekkel nyert. A „külső kommunikációs megoldások és tartalom” kategóriában az Ismerd meg a nálunk élő kortárs művészeket!, a „belső kommunikációs megoldások és tartalom” pályázati kategóriában a Prevenciós médiumok a digitális térben, illetve az Okos óvoda – Okos gyerekek pályaművünket tartották a gyémánt védjegyre érdemesnek. A „városfejlesztési projektek marketing programjai, kampányai” kategóriában is két programunkat jutalmazták: Szemetelni ciki! – szemléletformáló kampányt, valamint a SmartX!!! Program keretében megrendezett nemzetközi konferenciát.

Az ismert szakemberekből álló zsűri a pályamunkákat a megalapozott tervezés, a kreativitás, a szakszerű megvalósítás, a kitűzött célok elérését jelentő hatásosság és a források célszerű felhasználását jelentő hatékonyság szempontjai alapján értékelte.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj