XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2021/09/24/olimpiai-bajnokainkat-koszontottuk/

Témák A-Z

Olimpiai bajnokainkat köszöntöttük

2021. szeptember 24. Sport

2021. szeptember 24-én a Polgármesteri Hivatalban köszöntötte Önkormányzatunk a Vasas SC és a Budapesti Honvéd olimpiai és paralimpiai bajnokait, valamint a klubok vezetőit. A köszöntésen részt vett Gergely István, a Budapesti Honvéd, Markovits László, a Vasas SC elnöke, Pap Bianka paralimpiai bajnok, Milák Kristóf olimpiai bajnok úszó, valamint Polgár-Veres Árpád a Vasas sportszakmai elnökhelyettese.

olimpikonok köszöntése

Dr. Tóth József megosztotta a jelenlévőkkel, hogy a XIII. kerületi Önkormányzat számára kiemelt fontosságú a kerületben élők szabadidősport-lehetőségének megteremtése. Büszkék vagyunk rá, hogy két ilyen nagy múltú, nagy hagyományokkal rendelkező sportegyesület székhelye is a XIII. kerületben található, mint a Vasas SC és a Budapesti Honvéd SE.

Az egyesületek elnökei és dr. Tóth József polgármester aláírták a testületi ülésen elfogadott határozat szerinti támogatási szerződést, mely értelmében a VASAS SC 11,7 millió forint, míg a Budapesti Honvéd 23,3 millió forint támogatásban részesül.

A szerződések aláírását követően kötetlen beszélgetés folyt, melyben a klubvezetők és a sportolók is megosztották a jelenlévőkkel az olimpiával kapcsolatos tapasztalataikat, valamint az egyesületek jövőbeni terveit, fejlesztési elképzeléseit.

Olimpikonok köszöntése

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj