XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2021/03/03/2021-ben-is-lehet-palyazni-a-keruleti-ertekvedelmi-tamogatasra/

Témák A-Z

2021-ben is lehet pályázni a kerületi Értékvédelmi Támogatásra

ARCHÍV | 2021. március 03. - Frissítve Városfejlesztési hírek

A XIII. kerületi Értékvédelmi Támogatás pályázatát 2008-tól évente hirdeti meg az önkormányzat. 2021-ben is folytatódik ez az értékőrző hagyomány. A támogatás célja a kerületben lévő, jogszabállyal védett építészeti értékek megmentése, kiemelten a homlokzati, utcaképi, településképi meghatározó, eredeti részek felújítása, restaurálása, helyreállítása.

Az egyszeri, vissza nem térítendő támogatásra a jogszabállyal védett épületek, társasházak tulajdonosi közösségei pályázhatnak. Az elnyerhető támogatás mértéke társasházanként a benyújtandó pályázati anyag mellékletét képező költségvetés 50%-a, de maximum 5 millió forint lehet.

A teljes pályázati kiírás, a részletes tartalmi követelmény, valamint a kitöltendő adatlap elérhető honlapon a Pályázatok rovatban, valamint a Főépítészi Iroda oldalán  is.

A pályázatot két példányban személyesen vagy postai úton kell benyújtani a Budapest Főváros XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájára (1139 Budapest, Béke tér 1.). A pályázati anyagok beérkezési határideje: 2021. június 28. (hétfő) 12 óra.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj