XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2021/02/02/a-herman-otto-bonsai-egyesulete-az-idei-civil-vandordij/

Témák A-Z

A Herman Ottó Bonsai Egyesületé az idei Civil Vándordíj

2021. február 02. Kulturális hírek

2021. február 1-jén a Polgármesteri Hivatal épületében szűk körben adta át dr. Tóth József polgármester az idei Civil Vándordíjat a Herman Ottó Bonsai Egyesület elnökének, Radnai Sándornak. A díjátadáson Holopné Schramek Kornélia és Csiga Gergely alpolgármesterek is megjelentek.

Az elmúlt években megszokott és megszeretett XIII. Kerületi Civil Szervezetek Napjának megtartására ezúttal a járványhelyzet miatt meghozott intézkedések okán nem volt lehetséges. Hagyományosan, minden évben ezen a rendezvényen, a RaM-ban kerül átadásra a Civil Vándordíj.

Az idei évben a Civil Kerekasztal ajánlatát megfogadva, támogatva a Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottság döntésének értelmében a Civil Vándordíjat a Herman Ottó Bonsai Egyesület nyerte el. A díjat a Polgármesteri Hivatalban dr. Tóth József polgármester adta át az Egyesület elnökének, Radnai Sándornak.

A Herman Ottó Bonsai Egyesület célja a magyarországi bonsai kultúra bemutatása és népszerűsítése. Kerületi rendezvényeken rendszeresen mutatják be tevékenységüket, kiállításaik évek óta nagy népszerűségnek örvendenek.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj