XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2020/10/19/level-a-jovobol-palyazati-felhivas/

Témák A-Z

Levél a jövőből – pályázati felhívás

ARCHÍV | 2020. október 19. - Frissítve Felhívás

Kedves XIII. Kerületi Diákok!

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat együttműködve a kerületi Diákönkormányzattal a SMART13 Programjának keretében pályázatot hirdet a kerületi általános iskolák 5-8. évfolyamos-, és középiskolás tanulói számára Levél a jövőből címmel.

Egy kis időutazásra hívunk Benneteket. Képzeljétek el a mostani magatokat 2050-ben. Írjatok onnan egy levelet a mába, szüleiteknek, testvéreteknek, barátotoknak, szomszédotoknak, vagy akár egy elképzelt személynek, akiről úgy gondoljátok, hogy különösen érdekelheti a jövőnk alakulása.  Írjátok le milyen az élet az elképzelt jövőben. A levél tárgyát teljesen szabadon, ti magatok határozhatjátok meg. Írhattok arról például, hogy 2050-ben milyenek az iskolák, a tanárok, a tanítás, milyen a lakásotok, a tömegközlekedés, hogyan néznek ki a parkok, játszóterek, milyen egy a nyaralás, hogyan történik a kapcsolattartás a barátokkal…, és így tovább.

Engedjétek el a fantáziátokat! Szerintetek ma mit kellene tennünk, hogy 2050-re az általatok leírt, elképzelt állapotok közt éljetek. Tudjuk: a jövőről sokan nagyon borúsan gondolkodnak. Ezeket a szomorú gondolatokat most felejtsük el, igyekezzetek vidám, de alapos képet festeni az általatok elképzelt 2050-ről.

Ha felkeltettük érdeklődéseteket, nincs más tennivalótok, mint word formátumban, Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, szimpla sorközzel megírt, legfeljebb 5000 karaktert (szóközökkel) számláló LEVELETEKET A JÖVŐBŐL e-mail csatolmányként elküldeni az info@smartcity13.hu címre. Az e-mailben ne felejtsétek megírni a következőket:

  • teljes nevetek, életkorotok,
  • melyik iskolába, hányadik osztályba jártok,
  • milyen e-mail címen értesíthetünk benneteket (kizárólag a pályázattal kapcsolatban keresünk).

Csatoljátok a pályázati felhívás mellékletét képező, személyes adatok kezeléséről szóló „hozzájáruló nyilatkozat” aláírt példányát.

A pályázat, a „levél” megérkezési határideje: 2020. október 30.

Ha a pályázattal kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, az info@smartcity13.hu címre írhatsz, a levél tárgyaként a következőt írd be: Kérdés 2020-ból. A hivatalos pályázati felhívás az önkormányzat honlapján https://www.budapest13.hu/palyazat/ található.

Ha a pályázatod elnyeri a zsűri tetszését, akkor az 5-8. évfolyamos és középiskolás korcsoportban nyerhetsz:

  1. helyezett: vezeték nélküli fülhallgató,
  2. helyezett: okoskarkötő,
  3. helyezett: vezeték nélküli mobiltelefon töltő.

A pályázat nyertesei – a járványhelyzet alakulásának függvényében – ünnepélyes díjátadó keretén belül vehetik át az elismeréseket. A nyertes leveleket a www.smartcity13.hu weboldalon megjelentetjük, valamint a nyertesek nevét az önkormányzat honlapján, a kerületi Hírnök újságban, és a TV13 műsorában is közzétesszük.

Várjuk jelentkezésedet, pályázatodat, legyünk mindannyian nyertesek!

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj