XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2020/10/06/meg-iden-de-kesobbi-idopontban-kerul-sor-az-utalvanyosztasra/

Témák A-Z

Még idén, de későbbi időpontban kerül sor az utalványosztásra

2020. október 06. - Frissítve Szociális hírek

Önkormányzatunk a tavaszi, úgynevezett „sonkautalvány”- osztást a kihirdetett veszélyhelyzet miatt nem tudta megszervezni. Ekkor ígéretet tettünk arra, hogy az utalványosztás nem marad el, később megszervezzük azt. Sajnálatos módon a jelenlegi járványhelyzet továbbra sem teszi lehetővé, hogy a hagyományos módon szervezzük meg akciónkat.

Az önkormányzat szakemberei jelenleg azon dolgoznak, hogy az utalványosztással járó személyes találkozások számát csökkenteni lehessen, a hagyományos papírforma mellett az utalvány elektronikus formában való kiosztásának és felhasználásának feltételeit kidolgozza.

A már megszokott tavaszi és az őszi utalványok kiadása a fentiekre való tekintettel egyben fog történni, így a partnerkártyával rendelkező állampolgárok 6.000 forint értékű utalvány kapnak, amelyet a Lehel Csarnokban tudnak majd levásárolni az előző évekhez hasonlóan. Az utalvány beváltható lesz minden olyan élelmiszernek minősülő termékre, amelyek a csatlakozó kereskedőknél kaphatóak.

Önkormányzatunk számára továbbra is kiemelten fontos a kerületi lakók támogatása, azonban legalább ennyire lényeges az állampolgárok biztonsága is.

Az utalványosztás időpontjával és a beváltás időszakával kapcsolatban hamarosan további információkat adunk közre.

Köszönjük megértő türelmüket!

Vissza

Díjaink, elismeréseink


              Idősbarát önkormányzat díj