XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2020/05/12/velemenyezheto-a-smart13-akcioterv/

Témák A-Z

Véleményezhető a SMART13 Akcióterv

ARCHÍV | 2020. május 12. - Frissítve Egyéb

A klímaváltozás, a mindennapi életünkhöz szükséges erőforrás-igények növekedése, a demográfiai változások, a digitális átalakulás és a COVID19-koronavírus okozta társadalmi és gazdasági hatások új megközelítést igényelnek a világ városainak, így a XIII. kerület irányításában is. Mint minden változásra, ezekre a kihívásokra is adható azonnali, rövid távú válasz, de kidolgozható egy tudatos rendszer-szintű stratégia. A folyamatosan és egyre gyorsabban változó körülmények között a döntések tétje és kockázata sokszorosára nő.

A kerület lakói és az itt dolgozók életét jelentősen befolyásoló digitális átalakulás, amennyiben a helyi közösséget felkészületlenül éri, további problémákat okozhat. Amennyiben azonban a változást lehetőségnek tekintjük és körültekintően felkészülünk a különböző digitális változásokra, komoly társadalmi, gazdasági és környezeti fejlődést tudunk elérni.

Az Önkormányzat elhatározta, hogy olyan stratégiát alkot, amely alkalmas lehet a jelen, de a jövő kihívásaira is olyan válaszokat adni, melyek javítják a XIII. kerületiek életminőségét.

Május 31-ig várjuk a véleményeket. Email-cím: karacsonyimagdolna@bp13.hu

Smart13 Akcióterv

Smart13 Akcióterv melléklet

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj