XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2020/04/20/maszkokkal-segit-az-onkormanyzat/

Témák A-Z

Maszkokkal is segít az önkormányzat

2020. április 20. Egészségügyi hírek

Ebben, a korábban még nem tapasztalt veszélyhelyzetben az önkormányzat minden tőle telhetőt megtesz az itt élők védelméért, támogatásuk érdekében. Ezért aját forrásból védőmaszkokat szereztünk be, és juttatunk el a kerületi, különösen veszélyeztetett korosztályba tartozó 60 éven felülieknek, valamint a rászorultaknak.

A maszkokat az önkormányzat munkatársai juttatják el az érintettek részére. A védőeszközök kiszállítása április 16-án kezdődött, és folyamatosan történik az elkövetkező napokban.

A veszélyhelyzet idején az embernek még felelősebben kell viselkednie, saját magát és másokat is meg kell óvnia a fertőzésveszélytől. Fontos, hogy – az elrendelt kijárási korlátozást betartva – mindenki csakis a legszükségesebb esetekben hagyja el otthonát. Ha erre mégis sor kerül, szájmaszkot minden esetben viseljenek, amivel csökkenthető a fertőzésveszély.

Nemcsak fegyelmezettségre, a szabályok, előírások betartására, de összefogásra is szükség van ahhoz, hogy a lehető legkevesebb kárt elszenvedve közösen átvészeljük ezt a nehéz időszakot.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj